3 motive esenţiale pentru care trebuie să alegi Lucky Studio

/, Modele Lucky Studio/3 motive esenţiale pentru care trebuie să alegi Lucky Studio

3 motive esenţiale pentru care trebuie să alegi Lucky Studio

        Nu ştiu dacă te-ai gândit vreodată la cum ar arăta jobul ideal pentru tine, însă aş avea câteva idei pe care le poţi găsi şi pe forumul Lucky Studio. În primul rând, cred că jobul ideal pentru tine ar fi să îţi ofere mulţi mulţi bani. Ei bine, ce ai spune dacă Lucky Studio oferă banii zilnic?

Iar asta nu e totul. Pe lângă faptul că oferă sume imense de bani în fiecare zi, oferă şi contracte total legale. Poate asta nu te interesează atât de tare, dar ce ai spune de bonusuri săptămânale uriaşe, distracţie, bonusuri de angajare şi lux continuu? Aşa mai merge, nu? De aceea am să-ţi şi spun 3 motive pentru care trebuie să alegi Lucky Studio Iaşi:

 1. Primeşti banii zilnic, între 300 şi 800 de lei!

În mod normal, un model de videochat câştigă la Lucky Studio între 300 şi 800 de lei. Dar, dacă vorbim de fete fără experienţă, aşa cum am fost şi eu, este foarte probabil ca în primele zile sau săptămâni să câştigi undeva la 150-250 de lei. Dar chiar şi aşa, eu zic că este perfect.

Dacă ar fi să aduni aceste sume la 5 zile de muncă pe săptămână, obţii lunar peste 3.500 de lei! Uite, eu de exemplu am câştigat în prima zi 190 de lei. Dar nu m-am lăsat demoralizată, mai ales când Claudia şi doamna Alina mi-au fost aproape şi m-au susţinut.

 1. Bonusuri în fiecare duminică, până la suma de 3.000 de lei

Ce poate fi mai ideal să ştii că evoluezi încontinuu la locul de muncă? Încă de când am auzit că Lucky Studio face angajări în videochat, am avut un presentiment plăcut. Am ştiut că aici voi găsi ce-mi trebuie şi aşa a fost.

Nu numai că obţin zilnic peste 200 de lei şi sunt determinată să obţin chiar şi mai mult, dar şi Lucky Studio mă ambiţionează. Cum? Oferindu-mi în fiecare săptămână recompense de la 300 la 3.000 de lei ca şi mulţumire. Super!

 1. Legalitate, corectitudine, discreţie şi lux!

Ştiu că tot ce ţi-am spus te-a convins deja că Lucky Studio este cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din ţară, dar asta nu este totul. Poate te gândeşti că asta îţi este de ajuns şi te va mulţumi, dar Lucky Studio surprinde mereu cu zeci de beneficii.

Luând-o cu începutul, cu Lucky Studio am dat startul unei colaborări total legale încă de la primii mei paşi în acest studio de videochat din Iaşi. Legalitatea mă face să mă simt în siguranţă, iar ca şi cum toate acestea nu ar fi fost de ajuns, aceştia sunt foarte corecţi cu mine.

Plata este mereu făcută la timp, tot ce mi se promite se îndeplineşte şi am parte de discreţie şi libertate. Mă distrez în lux, în timp ce identitatea mi se respectă. Lucky Studio chiar ştie cum să-ţi trateze angajatele

 

 

 

 

By | 2016-05-06T15:32:35+00:00 mai 3rd, 2016|Lucky Studio, Modele Lucky Studio|10 Comments

About the Author:

10 Comments

 1. Flory F. mai 3, 2016 at 11:19 pm - Reply

  Ai vorbit la sfârşit de discreţie. La ce se referă asta? Dacă mă angajez şi eu, nu o să afle nimeni că fac videochat?

 2. Sonia mai 5, 2016 at 9:20 pm - Reply

  Desigur că nu! Lucky Studio îţi respectă identitatea. Nici măcar pe contract nu scrie nimic de videochat. Şi oricum, vei vedea cu timpul că videochatul la Lucky Studio este o mândrie. Vei vrea singură să spui tuturor unde lucrezi după un timp!

 3. Jojo mai 5, 2016 at 11:45 pm - Reply

  Wow! Chiar sunt 3 motive pe cinste! Mă gândesc foarte serios să mă angajez şi eu aici. 😀

 4. Ildiko mai 11, 2016 at 10:21 am - Reply

  Lucky Studio te aşteaptă cu drag! Dacă vorbeşti cu Claudia, ea te va îndruma şi îţi va explica tot.

 5. Chriss mai 12, 2016 at 10:22 am - Reply

  Mai rar asemenea loc de muncă! Cred că fetele sunt foarte încântate de Lucky Studio.

 6. Patriss mai 13, 2016 at 10:22 am - Reply

  Chiar suntem! Cea mai mare fericire a fetelor de la Lucky Studio este să lucreze aici şi să câştige mulţi bani

 7. Beatriss mai 14, 2016 at 10:23 am - Reply

  Ce trebuie să fac pentru a mă bucura şi eu de lucrurile care se bucură aceste fete la Lucky Studio? Trebuie să îndeplinesc anumite cerinţe? Am 25 de ani şi sunt dintr-o comună din Iaşi.

 8. Flavia D. mai 16, 2016 at 11:25 am - Reply

  Nu, nu trebuie să îndeplineşti nimic, trebuie doar să ai peste 18 ani şi să fii amabilă. Restul vei discuta cu Claudia, doamna Mihaela sau doamna Alina. Iar dacă nu eşti din Iaşi, Lucky Studio te va ajuta cu cazarea!

 9. Aliss mai 17, 2016 at 9:25 pm - Reply

  Nu pot să cred că există un loc de muncă atât de benefic în România. Poate aşa nu mai pleacă româncele din ţară!

 10. Sandra mai 18, 2016 at 10:26 am - Reply

  Dacă toate ar încerca măcar o lună Lucky Studio, vor vedea că nu există motive să plece din ţară. Au tot ce le trebuie aici .

Leave A Comment