Am aflat de Lucky Studio de pe un forum de videochat din Iasi

//Am aflat de Lucky Studio de pe un forum de videochat din Iasi

Am aflat de Lucky Studio de pe un forum de videochat din Iasi

In ziua de azi, internetul te ajuta foarte mult cu o gramada de informatii, pentru ca si eu tot de pe internet am aflat de jobul de la Lucky Studio, datorita caruia castig lunar peste 6.500 de lei din videochat. Stiu ca pare putin ciudat ca am aflat de pe internet de acest job, dar cele mai multe informatii se afla acum acolo.

De fapt si de drept, eu am aflat de Lucky Studio de la un forum online. Cred ca eram undeva pe Youtube si gasisem un link ce m-a redirectionat pe o pagina cu videochatul. Dupa aceea, am devenit curioasa si am gasit acest forum pe internet. Imi facusem cont si zilnic citeam tot felul de secrete despre videochat de acolo.

O fata de pe un forum de videochat mi-a zis lucruri bune despre Lucky Studio

lucky-studio-bani-zilnic

La un moment dat, am zis sa pun si eu o intrebare sa vad cine-mi raspunde. Am intrebat daca stie cineva un studio de videochat bun din Iasi, pentru ca eu locuiesc aici de vreo cativa ani si as avea nevoie de un alt job. Tot in ziua aceea am primit raspuns de la o fata foarte draguta, care mi-a recomandat Lucky Studio si mi-a dat chiar si link-ul site-ului acestora.

Am intrat pe site-ul lor, bineinteles, si ce am vazut acolo m-a surprins. Numai castiguri zilnice intre 300 si 800 de lei, bonusuri de angajare de peste 1.000 de lei, bonusuri de performanta saptamanale de pana la 3.000 de lei si-asa mai departe. Cand am vazut atatea sume de bani, nu stiam pe unde sa ma mai uit.

Imi captasera privirea si interesul cu totul, voiam si eu sa stiu mai multe. Ei, din click-uri in click-uri am ajuns sa sun la Lucky Studio pentru a discuta mai multe si dupa aia am ajuns si la interviu la acestia. Voiam sa-mi schimb jobul, dar nu ma asteptam niciodata sa ajung model de videochat.

Avantajele jobului de model de videochat au intrecut orice asteptare!

Nu-mi pare rau, oricum. Daca la asta te grandesti… Nu mi-ar parea niciodata rau pentru faptul ca eu am in fiecare luna la Lucky Studio venituri mai mari  de cel putin 5 ori decat la vechiul job. Si este un job substantial mai usor decat orice alt job pe care l-am avut.

Mai mult de atat, banii pe care ii castig zilnic la Lucky Studio sunt doar o parte din avantajele pe care le am cu acest job in Iasi. Pot avea si cazare gratis, transport gratuit in fiecare zi, make-up, sedinte foto, cursuri, training si muuulte altele. Vezi, cate poate face internetul?

By | 2016-12-04T11:29:48+00:00 octombrie 18th, 2016|Lucky Studio|8 Comments

About the Author:

8 Comments

 1. Miha3la# decembrie 7, 2016 at 7:49 pm - Reply

  N-ai putea spune numele forumului, din intamplare?:D

  • Corina_Dream decembrie 7, 2016 at 7:50 pm - Reply

   Ah, cauta pe google forum videochat, sigur ai sa dai de el. :*

   • Miha3la# decembrie 7, 2016 at 7:50 pm - Reply

    Mersi :* si acolo iti raspund la intrebari cu privire la videochat?

    • Corina_Dream decembrie 7, 2016 at 7:51 pm - Reply

     Daaa, orice nelamurire ai, ei te ajuta. E super misto :3

 2. Miha3la# decembrie 7, 2016 at 7:51 pm - Reply

  Si stie cineva de acolo de pe forum ca-s eu sau…?

  • Corina_Dream decembrie 7, 2016 at 7:51 pm - Reply

   Nu, contul e total anonim:D n-ai de ce sa te temi :*

 3. Alina mai 6, 2017 at 4:12 pm - Reply

  As dori sa devin si eu model, se poate? Ce trebuie sa fac pentru a deveni model aici ?

 4. Diana Andrisan mai 15, 2017 at 2:13 pm - Reply

  Intra pe site-ul luckystudio.ro si vorbeste pe chatul acela, sau chiar aici pe blog cu cineva de la suport pentru interviu. Daca nu, ai numarul pe site al celor care te pot primi la interviu :*

Leave A Comment