De cand am jobul la Heylux , inteleg ce inseamna banii

//De cand am jobul la Heylux , inteleg ce inseamna banii

De cand am jobul la Heylux , inteleg ce inseamna banii

Singura mea dorinta in viata a fost sa nu ajung sa muncesc pentru 2-3 lei, bani care sa nu ma lase nici macar sa traiesc linistita. Nici bogatii prea mari n-am vrut, dar nici saracie, am vrut sa fiu undeva la mijloc. Pentru ca ideea de a vedea pe net cum toate prietenele mele merg prin vacante exotice in timp ce eu muncesc mi-a displacut mereu, acesta e si motivul pentru care ma aflu azi la Heylux.

De ce as sta sa ma uit cum altii se distreaza, cand pot fi chiar eu in locul lor? O s ajung la 80 de ani si o sa-mi spun “ce-am facut cu viata mea? Cum am trait-o?”. Pentru ca atunci nu mai conteaza ce am fost, cum am muncit, pentru ce firma, ci o sa conteze daca mi-am trait viata, daca m-am bucurat de ea si daca s-a meritat.

Ca sa ajung la varsta aia sa-mi regret toate deciziile si sa nu fi facut nici macar un lucru iesit din comun ar fi o dezamagire totala, o risipa. Nu vreau ca totul in viata mea sa fie degeaba, nu stiu de tine, insa eu prefer sa fiu model de videochat la Heylux unde stiu ca totul e roz si bine.

Banii la Heylux ma fac sa nu duc lipsa de nimic

Prefer sa-mi stiu “locul asigurat”, in sensul ca mai bine stau fara griji si probleme, decat sa-mi petrec zilele incercand sa caut solutii pentru un viitor inexistent. Acum ca lucrez in videochat la Heylux Iasi, nu-mi doresc nimic altceva decat sa muncesc in continuare aici, ca aici mi-e bine.

Gandeste-te tu ce as putea sa-mi mai doresc de la viata, cand acest job in Iasi imi aduce bani, timp liber, ma face sa ma simt fresh, sa ma simt placuta, iubita, admirata, cand n-am stres si nu-s agitata, nu traiesc in haos si stiu ca atunci cand pasesc in acest studio, visele mele devin realitate.

Dintre varianta unui job normal care poate sa-mi ofere o vacanta o data la 2 ani si dintre varianta jobului de la Heylux Iasi care imi aduce intre 4500 si 8000 de lei lunar si vacante lunare, logic ca aleg sa merg pe calea usoara: videochatul la Heylux.

Asa stiu ca atunci cand ajung la batranete, o sa am mii de amintiri in cele mai frumoase locuri ale lumii, pe care am apucat sa le vad datorita banilor castigati din videochat la Heylux.

By | 2018-04-16T20:20:53+00:00 decembrie 25th, 2017|Heylux|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment