Ce îmi trebuie pentru a mă angaja în videochat la Lucky Studio?

//Ce îmi trebuie pentru a mă angaja în videochat la Lucky Studio?

Ce îmi trebuie pentru a mă angaja în videochat la Lucky Studio?

În momentul în care m-am decis să-mi schimb total viaţa, am hotărât că ar fi ok pentru mine dacă aş încerca videochatul la Lucky Studio. Deşi eram foarte interesată de acest studio de videochat din Iaşi, eram puţin panicată.

Nu ştiam ce condiţii trebuie să împlinesc, cum trebuia să arăt. Aveam, aşadar, câteva restrângeri pentru a mă angaja în videochat aici. Asta până în momentul în care am vorbit cu Claudia de la Lucky Studio şi m-a lămurit totul:

Angajarea e mai simplă decât crezi

Nu trebuie. La telefon, Claudia m-a liniştit şi mi-a spus să vin cât mai relaxată la interviu, pentru că vom fi doar eu şi ea. M-a sfătuit să mă îmbrac cum mă simt eu mai confortabil şi să vin cu zâmbetul pe buze.

Am ascultat-o şi a doua zi eram deja la studio. O clădire uriaşă de birouri, care m-a lăsat puţin uimită. Când am păşit în interior, amenajările uluitoare m-au lăsat fără cuvinte.

Iar Claudia a fost atât de drăguţă încât îmi venea mai mare dragul să mă angajez la Lucky Studio. La cafea, am stat şi am discutat toate lucrurile despre videochat.

Un buletin, bun simț și limba engleză

Credeam că este vorba de multă bătaie de cap. Dar pentru a mă angaja la Lucky Studio, trebuia doar să am peste 18 ani şi un buletin care să confirme asta.

Cu acel buletin, Claudia m-a ajutat să-mi deschid un SRL. Iniţial, nu înţelegeam de ce tocmai SRL şi nu contract de muncă. Apoi mi-a explicat că voi câştiga foarte mult şi dacă mi-ar face contract de muncă, taxele la stat ar fi mari.

Dar, cu SRL, care e total legal şi sigur, taxele sunt considerabil mai mici şi nu trebuie să-mi fac griji. Aşa că am acceptat, mai ales că ea este şi contabilă profesionistă şi mi-a dat siguranţă.

E de ajuns să fii simpatică

Nu, n-a fost deloc aşa cum credeam. Mai mult de asta mă temeam, că nu am aspectul necesar pentru a putea fi acceptată la Lucky Studio Iaşi. Dar Lucky Studio nu face angajări în videochat pentru dive, ci pentru fete simple.

Aşa că nu mi s-a cerut să arăt formidabil, ci mai degrabă să am bun simţ, să fiu onestă şi amabilă. Mi-a plăcut că mi s-a cerut asta, pentru că a însemnat că mă aflam printre femei de excepţie.

Şi uite aşa, am ajuns să fiu model de videochat la Lucky Studio. Este frumos să mă aflu aici printre femei, să mă simt apreciată şi preţuită şi să mă mai bucur şi de peste 300 de lei zilnic. Am luat o decizie bună.

By | 2016-06-13T21:24:32+00:00 mai 16th, 2016|Lucky Studio|10 Comments

About the Author:

10 Comments

 1. Adriana iunie 13, 2016 at 9:25 pm - Reply

  Eşti sigură că ai luat o decizie bună? Să nu-ţi pară rău mai târziu…Zic şi eu:D

  • Mia iunie 13, 2016 at 9:26 pm - Reply

   Nu are de ce să-mi pară rău. Eu am vrut să mă angajez la Lucky Studio şi ştiu sigur că e ceea ce îmi trebuie mie :X

 2. Sonia iunie 13, 2016 at 9:26 pm - Reply

  Aşa uşor? Am crezut că au cerinţe mai mari cei de la Lucky Studio. Am auzit de la o prietenă că arată super fain interiorul şi e super mare. Şi mă gândeam că au cerinţe foarte mari :-/

  • Mia iunie 13, 2016 at 9:27 pm - Reply

   Nu, chiar deloc. Trebuie doar să fii majoră şi să ai cei 7 ani de acasă. Nu trebuie să arăţi formidabil pentru a lucra la Lucky Studio 😀

 3. Anda iunie 13, 2016 at 9:27 pm - Reply

  Doar cu buletinul te-ai angajat în videochat? :O credeam că e o procedură mai amplă.

  • Mia iunie 13, 2016 at 9:27 pm - Reply

   O fi, dar Claudia mi-a uşurat toată munca. Fiind contabilă, m-a ajutat ea cu tot ce a trebuit. Eu doar am văzut rezultatul final 😀

 4. Carla iunie 13, 2016 at 9:28 pm - Reply

  Nu ţi-a fost frică să mergi singura într-un studio de videochat la interviu?

  • Mia iunie 13, 2016 at 9:28 pm - Reply

   De ce să-mi fi fost frică?:))) De nişte femei? Ce puteau să-mi facă, să mă mănânce? Eşti culmea. Suntem în secolul 21, iar Lucky Studio este o afacere legală, cu joburi legale 😀

 5. Elena iunie 13, 2016 at 9:29 pm - Reply

  Cam cât câştigi zilnic la Lucky Studio? Concret, adică. Pentru că m-ar interesa şi pe mine <3

  • Mia iunie 13, 2016 at 9:29 pm - Reply

   Păi sunt zile în care obţin şi 350 de lei şi 400, zile în care am mai puţin. Niciodată nu ştiu 😀 Ideea este că mereu obţin peste 300. Depinde de fiecare fată.

Leave A Comment