Cu jobul de la Heylux imi permit sa ma distrez zilnic în Iasi

//Cu jobul de la Heylux imi permit sa ma distrez zilnic în Iasi

Cu jobul de la Heylux imi permit sa ma distrez zilnic în Iasi

Stiu ca poate pentru multa lume o sa para banal ce spun, dar eu am 20 de ani si pana sa ma angajez la Heylux nu mi-am permis niciodata sa merg la un film, sa merg in Palas la cumparaturi si apoi la un suc la terasa. Aceste lucruri simple par banale si usor de obtinut pentru multi, dar nu si cand ai probleme cu banii.

Atunci cand ai probleme financiare, mereu te gandesti la costuri si la faptul ca trebuie sa fii chibzuit pentru a nu ajunge la sapa de lemn. Iar eu, pana la varsta de 20 de ani, pot spune ca nu m-am distrat deloc. Vedeam cu prietenii mei “de bani gata” mergeau in fiecare seara la cinema, apoi prin cluburi sa se distreze.

Cu Heylux am vrut si eu sa am tot ce aveau prietenii mei de bani gata

Mai ales in fiecare vacanta de vara ii priveam cum parintii le dadeau bani sa mearga in excursii prin Grecia, prin Spania sau Italia, la mare sau la munte. Era stresant sa vad cum altii isi permiteau, iar eu nu. La urma urmei, poate as fi putut merge la un film intr-o seara, dar as fi dat aproximativ 50 de lei, bani pe care nu-i aveam. Adica eu lucram part-time si castigam 600 de lei lunar, iar 50 de lei ar fi insemnat mult.

Asa ca la vacante in Grecia nici nu ma gandeam…daramite la niste cumparaturi in magazinele scumpe din Palas. Tot timpul cautam magazinele mai ieftine, de prin cartier. Ei bine, de cand sunt model de videochat la Heylux, nu mai este asa si ma bucur.

Cand m-am angajat la Heylux, am realizat ca pot incepe sa-mi traiesc viata asa cum vreau, pentru ca aici castig zilnic bani peste 300 de lei si n-am nicio grija. Plus de asta, Heylux imi mai ofera si bonusuri de performanta in fiecare duminica, intre 300 si 2.500 de lei. Deci banii nu sunt un lucru care-mi lipsesc de cand lucrez la Heylux.

Indiferent de ce vreau sa cumpar în Iasi, am bani

Ba chiar mai mult, de cand fac videochat aici, absolut in fiecare seara merg la film cu prietenii, apoi mergem la o piscina interioara, apoi eu cu fetele mergem la cumparaturi prin Palas si la sfarsit ne adunam cu totii intr-un restaurant super. Sunt momente in care ne inchiriem chiar si o cabana, unde putem merge sa ne distram fara probleme.

Partea misto este ca pot merge oriunde vreau, oricand vreau. Daca vreau in club, ma duc, iar daca vreau in vacanta in Grecia, ma duc si acolo. Ideea este ca, oriunde vreau sa merg, nu ma mai gandesc la costuri, pentru ca am destui bani din videochatul de la Heylux.

By | 2016-08-14T21:10:28+00:00 iunie 30th, 2016|Heylux|10 Comments

About the Author:

10 Comments

 1. Mirela august 17, 2016 at 6:34 pm - Reply

  Ai zis ca inainte lucrai part-time… pai daca acum faci videochat full-time la Heylux, atunci de ce nu ti-ai luat de la inceput un job full-time?

  • Lorena august 17, 2016 at 6:34 pm - Reply

   Sunt la facultate, iar eu nu am zis cum lucrez la Heylux. Inainte nu-mi putea lua un job full-time pentru ca am cursuri. Dar acum la Heylux pot alege orice tura de munca vreau eu, care sa nu se intercaleze cu facultatea si cursurile.

 2. Carmen august 17, 2016 at 6:34 pm - Reply

  De ce ii ceri explicatii, de parca ti-ar fi datoare cu ceva?:))) Pe bune…lasa fata sa faca asa cum vrea ea 😉

  • Lorena august 17, 2016 at 6:35 pm - Reply

   Nu ma deranjeaza sa explic, daca o ajuta cu ceva asta :)):D important este ca eu ma bucur de jobul de la Heylux si asta e tot ce conteaza…in rest, oamenii pot comenta cat vor 😉

   • Carmen august 17, 2016 at 6:39 pm - Reply

    Aha, deci esti decisa sa nu te intereseze de vorbele altora.. bravo tie, in acest caz!

    • Lorena august 17, 2016 at 6:39 pm - Reply

     Pai de ce m-ar interesa? Daca as asculta fiecare vorba a oamenilor, as innebuni. Mai bine fac asa cum stiu ei si-mi merge bine :X

 3. Paula august 17, 2016 at 6:40 pm - Reply

  Parintilor tai nu li s-a parut dubios ca asa dintr-o data ai inceput sa-ti permiti tot felul de distractii?

  • Lorena august 17, 2016 at 6:40 pm - Reply

   Dar ce treaba au ai mei in asta? Nu locuiesc cu parintii mei…este treaba mea ce fac eu:D Asta nu inseamna ca nu-i respect, ci ca-mi vad de viata mea 😛

   • Paula august 17, 2016 at 6:41 pm - Reply

    pai da, dar eu intrebam daca ei stiu ca faci videochat la Heylux

    • Lorena august 17, 2016 at 6:41 pm - Reply

     Nu stiu daca stiu, si oricum daca ar sti, nu au de ales decat sa fie de acord cu deciziile mele 🙂

Leave A Comment