Cum poti castiga zilnic intre 300 si 800 de lei la Heylux

//Cum poti castiga zilnic intre 300 si 800 de lei la Heylux

Cum poti castiga zilnic intre 300 si 800 de lei la Heylux

Atunci cand le spun prietenelor mele ca fac videochat la Heylux si castig zilnic intre 300 ai 800 de lei, toate se mira cum fac asta, cum este posibil asa ceva si asa mai departe. Bine, ca daca nu le-as spune eu ca fac videochat la Heylux, nu ar afla niciodata, ca acestia sunt 100% discreti, insa eu nu ma ascund de prietenele mele.

Dar uite ca le-am spus si toate au fost curioase sa afle cum castig eu atatia bani din videochat, asa ca m-am decis sa explic cat de simplu fac asta. Pentru ca tot am impresia ca oamenii cand aud de sume atat de mari, li se pare imposibil. Si mie mi s-ar parea, daca ar fi vorba de alt studio de videochat din Iasi sau alte joburi.

Castigurile de la Heylux sunt 100% pe bune

shopping-girl-wide-938x586

Totusi, pentru ca este vorba de Heylux, aici deja vorbim altfel despre castigurile in videochat. In primul rand, acestea sunt 100% corecte, ca sa nu mai spun ca sunt foarte mari! Pentru ca asta poate observa oricine. Sa fim seriosi. Unii castiga 800 de lei intr-o luna, iar un model de videochat de la Heylux poate sa ii castige intr-o singura zi.

Asadar, spuneam ca eu castig intre 300 si 800 de lei zilnic la Heylux si ma gandeam sa explic cum fac asta. Ei bine, e destul de usor, de fapt. Tot ce fac este sa ma las pe mana profesionistelor de la Heylux, care m-au invatat si inca ma invata tot ce stiu. Mai totul imi este pus pe tava la Heylux, eu doar trebuie sa stiu cum sa profit de asta.

In absolut fiecare zi in care lucrez la Heylux, o masina de la studio vine si ma conduce la munca, iar acolo sunt intampinata de o echipa de profesioniste. Ele ma aranjeaza, ma ajuta cu sfaturi vestimentare, ma machiaza si mi se fac sedinte foto. Totul este super cand lucrezi cu femei care te inteleg, asa cum e la Heylux.

Tot ce fac pentru a castiga bani din videochat este sa socializez pe internet

Apoi ma duc in camera pe care eu mi-am ales-o pentru a face videochat la Heylux. Imi deschid calculatorul si imi pregatesc aparaturile, lucru care se intampla foarte repede, pentru ca sunt toate de ultima generatie si functioneaza la viteza maxima. Dupa ce fac asta, ma loghez pe paginile create de catre Heylux si apoi imi apar pe pagina admiratorii online.

E ca si cum as intra pe Facebook si as vorbi cu prietenii mei, iar daca vreau sa fac bani, este un chat privat pentru care sunt platita, asa cum sunt mesajele private pe Facebook. In fiecare zi se gaseste cate un admirator online care vrea sa socializeze doar cu mine si astfel ma ia in privat, unde vorbim cu zecile de minute, sau chiar cu orele.

Fac asta cam 7-8 ore pe zi si timpul trece fara sa-mi dau seama. Asa ajung sa castig zilnic bani la Heylux, pe care ii primesc la sfarsitul turei. Tare, nu?

 

 

 

By | 2016-08-28T16:17:52+00:00 iulie 6th, 2016|Heylux|10 Comments

About the Author:

10 Comments

 1. Nadia12 septembrie 3, 2016 at 8:14 pm - Reply

  Faci sa para prea simplu videochatul asta…

  • Maia septembrie 3, 2016 at 8:15 pm - Reply

   Si nu este sau…? :* Ce crezi tu despre videochat?

   • Nadia12 septembrie 3, 2016 at 8:17 pm - Reply

    Eu nu cred nimic doar ca la urma urmei tot job e, mna.. si nu stiu daca-i asa usor

    • Maia septembrie 3, 2016 at 8:20 pm - Reply

     Atunci inseamna ca n-ai intalnit pana acum un job ca la Heylux. E super simplu, de fapt, crede-ma pe cuvant 😉

     • Nadia12 septembrie 3, 2016 at 8:21 pm

      De ce esti asa sigura?

 2. Maia septembrie 3, 2016 at 8:23 pm - Reply

  Deoarece Heylux este cel mai bun studio de videochat din Iasi si toata lumea stie asta. De aceea 😀

 3. Andreia septembrie 3, 2016 at 8:24 pm - Reply

  Cam cate angajate are Heylux in total? 😀

  • Maia septembrie 3, 2016 at 8:26 pm - Reply

   Suntem peste 10 fete aici. De ce intrebi? :> Vrei si tu?:>

   • Andreia septembrie 3, 2016 at 8:27 pm - Reply

    De fapt, chiar as vrea. da na, inainte sa ma angajez undeva, ma mai dpcumentez inainte 😛

    • Maia septembrie 3, 2016 at 8:29 pm - Reply

     Atunci ai nimerit unde trebuie. Aici poti afla tot ce vrei tu despre Heylux :*

Leave A Comment