De cand lucrez la Heylux sunt linistita la job in fiecare zi

//De cand lucrez la Heylux sunt linistita la job in fiecare zi

De cand lucrez la Heylux sunt linistita la job in fiecare zi

N-am idee cum este la restul fetelor care lucreaza, care au job sau au cate ceva de facut in fiecare zi, insa la mine era o corvada sa ma trezesc intruna stresata, agitata, plina de griji si probleme din cauza jobului. Nici macar nu putea dormi bine, pentru ca ma gandeam ca a doua zi am de mers la munca. Ori un job nu trebuie sa imi creeze aceasta stare, ci trebuie sa ma faca sa VREAU sa muncesc cu drag.

O spun cu mana pe inima ca pana sa ma angajez la Heylux Iasi, asa ceva nu se intamplase. Mereu stres, agitatie, zgomot. Daca era o zi in care aveam mai putine griji decat de obicei, mi se parea ceva in neregula. Dar cu Heylux am invatat ca este ceva normal sa fiu linistita, fericita, fara griji.

Uitasem cum este sa-ti traiesti viata, dar Heylux mi-a reamintit

Lucru pe care-l uitasem, bineinteles. Uitasem sa ma bucur de viata, sa fiu asa cum trebuie sa fiu. Dar Heylux a avut grija sa-mi reaminteasca acest lucru si de aceea iubesc sa fiu aici ca model de videochat. Cine s-ar fi gandit ca tocmai un job in videochat va fi cel care imi va aduce linistea mult dorita?

Nu numai ca vin cu drag in fiecare zi la Heylux, insa munca de aici mi se pare atat de usoara, incat uneori as lucra toata saptamana la rand, mai ales la cati bani castig. Adica stiu ca la Heylux mi s-a permis sa-mi aleg propriul program de munca si am doua zile libere pe saptamana, dar a inceput sa-mi placa atat de tare sa fac videochat, incat as face mereu asta.

Plus ca eu castig zilnic cam 345 de lei la Heylux din videochat, iar asta ma determina sa vreau tot mai mult, ma motiveaza. Acesta e si scopul unui job in adevaratul sens al cuvantului. Sa te motiveze, sa evoluezi.

Pot sa traiesc bine cu banii pe care ii castig in Iasi din videochat

Atunci cand ai un salariu fix de 1.000 de lei, asa cum e minimul pe economie in Romania, n-ai cum sa evoluezi. Insa la Heylux este mereu cale de evolutie, pentru ca aici un model de videochat poate castiga intre 300 si 800 de lei zilnic, iar cele cu multa experienta chiar si mai mult.

Gandeste-te cum sunt eu in fiecare dimineata de cand lucrez la Heylux. Nu tu stres, nu tu nimic… Adorm linistita in fiecare zi stiind ca am castigat peste 300 de lei la Heylux Iasi, ma trezesc la fel de linistita stiind ca n-am un program fix si o masina de la studio vine sa ma conduca mereu la munca. Total fara stres. Super, nu?

By | 2016-08-28T16:05:20+00:00 iulie 4th, 2016|Heylux|10 Comments

About the Author:

10 Comments

 1. Andreea septembrie 3, 2016 at 4:56 pm - Reply

  Cine naiba poate evolua cu 1.000 de lei, sa fim seriosi :)))…. Nimeni!

  • Miruna septembrie 3, 2016 at 4:58 pm - Reply

   Si culmea ca majoritatea castiga asa :))… Deci… nu prea ai ce face in Romania cu celelalte joburi. 😀

   • Andreea septembrie 3, 2016 at 4:58 pm - Reply

    Pai nu prea… Am auzit si eu de videochat ca se castiga super si asa mai departe. Si oricum bravo vouua ca va merge capul

    • Miruna septembrie 3, 2016 at 4:59 pm - Reply

     Ma bucur ca esti de aceeasi parere cu mine ! :)) :X Dar tu nu lucrezi in videochat?

     • Andreea septembrie 3, 2016 at 5:00 pm

      A, nuu/… As fi vrut acum ceva timp sa fac, dar am renuntat la idee 😕

 2. Miruna septembrie 3, 2016 at 5:00 pm - Reply

  Din ce motiv, daca nu-s indiscreta? 😀 :>

  • Andreea septembrie 3, 2016 at 5:01 pm - Reply

   Hmmm.. mna, din cauza ca am deja 31 de ani si nu cred ca-s la varsta potrivita :)) :-j

   • Miruna septembrie 3, 2016 at 5:02 pm - Reply

    Crede0ma, gresesti.. te poti angaja la Heylux fara probleme, n-are treaba varsta ta :*

 3. Daiana septembrie 3, 2016 at 5:04 pm - Reply

  Ce discutii aveti aici.. Ma amuzati 🙂 cum sa vorbesti asa de deschis despre videochat..

  • Miruna septembrie 3, 2016 at 5:06 pm - Reply

   Pai este un blog despre videochat.. Ce ai vrea sa vorbim? 😀 Normal ca vorbim deschis, daca e vorba de un studio bun care nu se ascunde 😉

Leave A Comment