Jobul la Lucky Studio m-a ajutat sa imi rezolv problemele cu banii

10
1365

Provin dintr-o comuna din Iasi care nu e tocmai o zona mult prea bogata. Am crescut acolo mai mereu si desi am 22 de ani, n-am dus o viata cine stie ce speciala. Mergeam in Iasi o data pe saptamana la cumparaturi si cam atat. Daca n-as fi aflat de Lucky Studio de la o prietena dintr-un sat apropiat, nu stiu ce faceam acum.

Daca ai fost macar o data la tara, sau ai locuit catusi de putin acolo, intelegi cum e viata. Desi e liniste si pace, uneori e mult prea liniste. Nu poti evolua, nu te poti dezvolta si viata e putin trista. Cel putin din punctul meu de vedere. De asta am si venit la Lucky Studio Iasi, sa schimb lucrul acesta.

Mi-am dorit sa fac o facultate, sa pot avea un job in Iasi si sa nu mai trebuiasca sa reduc din cheltuieli sau din lucrurile de care aveam nevoie. Pe scurt, am vrut si eu sa am parte de rasfatul pe care o femeie il merita.

Am aflat de Lucky Studio la momentul potrivit

smiling-girl-wallpaper-2-1024x640

Adica eu n-as fi vrut sa am bijuterii, haine frumoase, parfumuri, pantofi si tot ce tine de asta? Bineinteles ca vreau, iar fara Lucky Studio n-as fi reusit. Noroc ca mi-a spus prietena mea ca este cel mai bun studio de videochat din Iasi si din tara.

La recomandarea ei, am mers cu incredere la interviu, pentru ca ea mi-a spus ca este multumita de Lucky Studio. Pana sa ajung la studio, am vazut peste tot prin Iasi numai afise cu Lucky Studio si castigurile zilnice intre 300 si 800 de lei de aici.

Mi se parea foarte greu de crezut, dar in acelasi timp imi placea ca vedeam multe afise, asta insemna ca prietena mea a avut dreptate. Asadar, m-am dus la interviu, dar am mers foarte simplu imbracata.

Fetele de la Lucky Studio m-au primit cu amabilitate

logo-1

Imi faceam griji ca voi fi privita intr-un anume fel, dar n-a fost deloc asa. Am dat peste o echipa de femei primitoare, frumoase si de treaba. Claudia m-a intampinat pentru interviu si s-a comportat exemplar cu mine. Deci nu a contat sa arat formidabil pentru ele, ci doar sa fiu amabila si cu bun simt.

Nici n-am mai stat pe ganduri cand Claudia mi-a zis ca pot castiga zilnic peste 300 de lei. Imediat am semnat actele, apoi a doua zi mi s-a facut o sedinta foto si am si inceput munca. In prima zi n-am fost stralucitoare, am castigat 180 de lei, dar pentru mine tot a insemnat mult.

Oricum dupa aceea trainerii de la Lucky Studio Iasi m-au ajutat si am evoluat foarte repede si acum am bani sa stau in chirie in Iasi si sa-mi cumpar orice poftesc. Duc o viata foarte confortabila datorita acestei angajari in videochat cu Lucky Studio.

10 COMENTARII

  1. Stiu si eu cum e la taraaa 🙁 E super naspa, toata lumea stie ce faci, nu ai parte deloc de intimitate sau de o viata prospera. Si eu am avut noroc de Lucky Studio la faza asta.

  2. Tot e bine si 180 de lei.. decat ca mine, care obtin abia 50 de lei la zi, dar oricum nu-i primesc in fiecare zi. Am un salariu de 1.000 de lei ca si vanzatoare si cam atat reiese ca as avea pe zi. Deci, bucura-te 😀

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here