La Preziosa, primesc aproape in fiecare duminca un bonus de 1.000 de lei

//La Preziosa, primesc aproape in fiecare duminca un bonus de 1.000 de lei

La Preziosa, primesc aproape in fiecare duminca un bonus de 1.000 de lei

Poate nu multe romance s-au gandit la asta, dar de cate ori ne-a fost munca apreciata? Printr-un bonus, o prima sau ceva. Cu toate stim cat de mult incearca sa evite sefii sa ofere prime de sarbatori, daramite sa mai ofere si bonusuri in semn de multumire si apreciere. Adica eu consider ca muncim mult, deci meritam sa fim apreciate. Asa cum sunt eu zi de zi la Preziosa, de exemplu.

Pentru mine, la vechiul job in Iasi a inceput sa conteze mai mult bonusul decat salariul un sine. Aveam un venit de 1.200 de lei pe luna, dar eu voiam sa vad daca voi primi vreodata un bonus. Seful meu de la vechiul job promisese ca va oferi bonus pentru fiecare angajat care va lucra ore in plus, care va aduce noi castiguri in firma si asa mai departe.

M-am angajat la Preziosa pentru a castiga bani seriosi

Ei bine, m-am ambitionat sa implementez noi proiecte prin care firma a avut de castigat, am stat ore peste program si nimic. Nici macar nu m-au platit orele suplimentare. Iti vine sa crezi asa ceva? Cata bataie de joc…

Acesta a fost si principalul motiv pentru care m-am angajat la Preziosa. Ma saturasem sa tot fiu calcata in picioare, si stiam din surse sigure ca la Preziosa lucreaza numai femei, ca veniturile sunt foarte mari si se ofera si bonusuri la fel de mari.

Chiar daca a fost vorba de videochat, nu m-am dat deoparte nicio secunda. Deoarece pentru mine videochatul nu este decat un alt job, iar oamenii trebuie sa inteleaga asta. Trebuie sa intelegem ca un loc unde se munceste si se castiga bani se numeste job, iar acest lucru trebuie respectat de fiecare om in parte.

La Preziosa ma simt respectata in fiecare zi

Eu am respectat jobul de model de videochat de la Preziosa chiar de la inceput, mai ales cand stiu ca acestia imi apreciaza munca atat de mult. Pe langa veniturile mele ce depasesc suma de 4.500 de lei in fiecare luna, Preziosa dispune de un sistem de bonusare foarte avantajos.

Mai exact, in fiecare duminica mi se calculeaza castigurile din videochat din saptamana anterioara si mi se ofera un bonus care incepe de la 300 de lei si ajunge la 2.500 de lei. In ultima vreme la Preziosa am primit chiar si cate un bonus de 1.000 de lei in fiecare duminica, pe langa banii pe care ii castig din videochat.

Primesc bonusuri saptamanale la Preziosa cat un intreg salariu!

Iti poti imagina asta? Unii oameni ofera 1.000 de lei ca un intreg salariu, iar Preziosa imi ofera asta ca si bonus in fiecare duminica? Ce as putea sa vreau mai mult? Preziosa este dovada pura a aprecierii si a respectului pentru mine!

By | 2016-08-14T21:27:06+00:00 iulie 3rd, 2016|Preziosa|10 Comments

About the Author:

10 Comments

 1. Teodora august 17, 2016 at 6:58 pm - Reply

  WOWWW! Iti ofera un bonus atat de mare, si in fiecare saptamanaaaa?!?! PE bune? Nu cred 😐

  • Aneta august 17, 2016 at 6:58 pm - Reply

   Sa crezi :X nici eu n-as fi crezut, dar in momentul in care am primit banii in mana, n-am mai avut de ales 😀

 2. Tatiana august 17, 2016 at 6:59 pm - Reply

  Pai eu castig 1.000 de lei pe luna, asa cum ai zis tu :))) cine sa-mi mai ofere bonus…

  • Aneta august 17, 2016 at 6:59 pm - Reply

   Si de ce mai stai daca ti se ofera asa putin?

   • Tatiana august 17, 2016 at 7:00 pm - Reply

    Pentru ca nu cred ca m-as descurca sa fac videochat.. Sunt foarte retrasa si timida. :”>

    • Aneta august 17, 2016 at 7:00 pm - Reply

     acesta nu este un impediment, crede-ma 🙂 Poti invata cum sa faci videochat de la trainerii de la Preziosa, nu e nicio problema :p

 3. Karina august 17, 2016 at 7:01 pm - Reply

  Doamne, inca ma mir ca mai sunt angajatori precum aceia care nu respecta deloc angajatii 😐 .. si n-ar trebui sa ma mir, doar suntem in Romania..

  • Aneta august 17, 2016 at 7:02 pm - Reply

   Ba da, ar trebui sa te miri, pentru ca nu e ok sa ni se para in regula asa ceva… Cum sa nu ti se aprecieze munca? E super nasol..

   • Karina august 17, 2016 at 7:02 pm - Reply

    Asa-i, ai dreptate. Macar bine ca ai plecat din locul acela mizerabil!

 4. Aneta august 17, 2016 at 7:03 pm - Reply

  Eu am plecat, dar mai sunt multe romance in locul meu, care suporta tot felul de magarii de la joburile lor. Ar trebui sa inteleaga toate ca nu e ok ce se intampla :-j

Leave A Comment