Mi-am cumpărat o maşină super după un an la Lucky Studio!

/, Modele Lucky Studio/Mi-am cumpărat o maşină super după un an la Lucky Studio!

Mi-am cumpărat o maşină super după un an la Lucky Studio!

 

        Câte fete de vârsta mea nu îşi doresc să aibă propria maşină, să iasă ori de câte ori vor în oraş cu prietenele, să se plimbe oriunde şi să nu mai folosească tramvaiuri? Cred că toate! Sunt sigură de acest lucru, pentru că şi eu am 21 de ani şi mi-am dorit mereu propria maşină cu care să mă plimb prin Iaşi, iar norocul meu a fost să o şi obţin cu ajutorul celor de la Lucky Studio Iasi.

După cât câştigam la vechiul job, nu aş fi zis niciodată că o să-mi cumpăr o maşină prea curând. Iar când le vedeam pe prietenele mele cu maşinile cumpărate de părinţii sau iubiţii lor, înnebuneam. Eu oricum nu mi-am dorit să îmi ofere cineva o maşină şi am vrut mereu să fiu independentă, dar uite că economia din ţară nu prea mă ajuta.

Cel puţin, nu mă ajuta până în momentul în care am aflat că există şi alte metode de a câştiga foarte mulţi bani. Am aflat asta de pe forumul Lucky Studio, pe care l-am accesat mai multe zile la rând şi m-am convins că videochatul este de mine. De ce? Pentru că este convenabil pentru mine să câştig peste 200 de lei zilnic şi bonusuri săptămânale.

Lucky Studio mi-a oferit un bonus de angajare de 10.000 de lei în mână!

          Când am început colaborarea cu Lucky Studio, am primit un mare ajutor din partea lor. Până să îi întâlnesc, nu ştiam că se oferă bonusuri de angajare, adică eşti plătită pentru a ţi se mulţumi că te-ai angajat.

Ei bine, am semnat un contract legal pe o durată de 3 ani cu Lucky Studio, oferindu-mi un pachet de bonusare în valoare de 38.880 lei! Din aceşti bani, 10.000 de lei i-am primit direct în mână iar restul au fost investiţi în mine.

Cum a investit Lucky Studio în mine, pentru a mă ajuta să câştig peste 300 de lei zilnic

          Partea cea mai frumoasă a fost că această investiţie era tot pentru mine. Lucky Studio mi-a pus la dispoziţie make-up artiste, domnişoare fotograf şi alte lucruri care m-au ajutat.

Zilnic, această echipă se ocupa cu machiajul meu, cu fotografiile şi şedinţele foto care mă ajutau să mă promovez online şi cu aspectul meu fizic. Ajutorul lor s-a şi văzut după 2-3 luni, când am început să obţin zilnic 350-400 de lei.

În plus, trainerii şi luxul din interiorul studioului m-au ajutat să câştig atât de mulţi bani, încât după doar un an în care m-am răsfăţat şi am pus câte ceva deoparte, am reuşit să am propria maşină. Nu pot să spun cât de invidioase au fost prietenele mele! Lucky Studio mi-a îndeplinit un vis frumos!

 

 

 

By | 2016-08-12T18:53:50+00:00 mai 4th, 2016|Lucky Studio, Modele Lucky Studio|10 Comments

About the Author:

10 Comments

 1. Anke mai 4, 2016 at 7:48 pm - Reply

  Eu am reuşit să cumpăr maşina după jumătate de an, dar eu mai aveam şi experienţă. Aşa că dacă tu ai reuşit să cumperi o maşină după un an, înseamnă că eşti specială şi te felicit!

 2. Anissia mai 5, 2016 at 10:49 am - Reply

  Mulţumesc frumos! Cu ambiţie şi voinţă, Lucky Studio m-a ajutat să ajung unde mi-am dorit!

 3. Emilia mai 6, 2016 at 1:50 pm - Reply

  Sunt sume foarte frumoase de bani. Atât de bine să se câştige într-un simplu studio?

 4. Ramona mai 7, 2016 at 3:50 pm - Reply

  Dar nu este un simplu studio, este cel mai bun studio din Iaşi şi din ţară! De aceea se câştigă foarte bine.

 5. Stefy mai 8, 2016 at 3:50 am - Reply

  Se câştigă foarte bine, să ştiţi, fetelor. Asta pentru că Lucky Studio a reuşit să se facă mereu tot mai recunoscut iar prestigiul său a făcut în aşa fel încât modelele să profite de o plată la zi.

 6. Narcissa mai 10, 2016 at 10:50 am - Reply

  Super mişto! Şi eu am nişte prietene care se laudă cu “achiziţiile” lor şi mă simt puţin ciudat. Cum pot să fac şi eu să le dau peste nas?

 7. Denissa mai 10, 2016 at 7:51 pm - Reply

  Uşor, angajează-te la Lucky Studio şi lasă-te învăţată de cei mai profesionişti în domeniu iar după, vei avea atât de mulţi bani încât toţi te vor invidia!

 8. Lavy mai 11, 2016 at 12:51 pm - Reply

  Este frumos că acest loc ajută fetele să îşi îndeplinească visele. Să vezi zâmbete şi fericire este foarte important! Asta înseamnă un angajator adevărat.

 9. Larissa mai 12, 2016 at 2:51 pm - Reply

  Iubesc Lucky Studio! Pur şi simplu nu există îndeajuns de multe cuvinte de laudă pentru acest studio de videochat!

 10. Vero mai 15, 2016 at 11:52 pm - Reply

  Dacă ar fi să recomand un loc de muncă pentru femei, Lucky Studio ar fi mereu recomandarea mea pentru orice femeie peste 18 ani! Este o şansă unică în viaţă!

Leave A Comment