Mi-am cumparat o masinuta Mini cu banii castigati in 5 luni la Heylux

//Mi-am cumparat o masinuta Mini cu banii castigati in 5 luni la Heylux

Mi-am cumparat o masinuta Mini cu banii castigati in 5 luni la Heylux

Anul acesta a fost anul in care am avut cele mai mari realizari din viata mea si continui sa evoluez, iar aceasta evolutie o datorez jobului de la Heylux, evident. De exemplu, chiar luna aceasta am reusit sa-mi cumpar prima mea masina, un Mini Cooper foarte dragut, din banii castigati ca model de videochat la Heylux.

Pentru o fata de 22 de ani este ceva, zic eu! Altele la varsta mea inca se chinuie cu 9-10 milioane pe luna, iar eu vorbesc de sume peste 6.000 de lei lunar la Heylux. Deja nu mai stau sa ma gandesc cu ce o sa platesc chiria sau cum o sa am maine bani de intretinere, ci care o sa fie urmatorul lucru misto pe care o sa mi-l cumpar. Mie personal mi-a fost usor sa ma adaptez la viata din Iasi avand cu ce sa ma intretin.

Planurile mele se implinesc cu banii castigati din videochat

Am tot felul de planuri si idei de cand sunt model de videochat la Heylux si partea frumoasa este ca totul e si realizabil acum. Daca mi-ai fi spus acum ceva timp ca in 5 luni o sa strang banii pentru o masinuta, cred ca m-as fi amuzat.

N-as fi crezut nici in ruptul capului ca mi-as permite o masina, nici daca strangeam toti banii din salariul meu si nici macar nu mancam! Sa fi zis ca strangeam fiecare leu castigat (desi era imposibil) si tot nu mi-as fi luat masina. Atat de mic era salariul meu inainte sa ma angajez la Heylux.

Acum, a trebuit sa zambesc in fata camerei si sa ma fastacesc, sa socializez si sa vrajesc admiratori online timp de 5 luni si uite asa a venit masinuta mult dorita. Nu te gandi ca-n acest timp n-am cheltuit bani sau ceva. Oh, nu! Am fost chiar si intr-o mini vacanta in Grecia, pe-o insula de acolo.

De cand m-am angajat in videochat, reusesc sa ma bucur de viata cum imi place

Banii si distractiile sunt chiar ultima mea problema de cand colaborez cu Heylux. de fapt, “problema” e prea mult spus, pentru ca nu prea mai cunosc termenul acesta de cand sunt aici. Tot ce stiu e: distractie, iesiri, cumparaturi, rasfat si iar aceleasi lucruri din nou si din nou.

Asa viata sa tot ai, nu? Nu lasi viata sa treaca pe langa tine ca model de videochat la Heylux, crede-ma! Din contra, eu ma bucur de fiecare moment al vietii de cand lucrez in acest studio de videochat din Iasi. Ce-i drept, am si banii care ma ajuta sa fac asta.

By | 2017-01-26T19:11:28+00:00 octombrie 27th, 2016|Heylux|7 Comments

About the Author:

7 Comments

 1. Naniaa ianuarie 4, 2017 at 2:39 pm - Reply

  Din ce an ti-ai luat masina, fata?:>

  • LuizaBrici ianuarie 4, 2017 at 2:40 pm - Reply

   Din 2006 este. E super masina, oricum :X

   • Naniaa ianuarie 4, 2017 at 2:40 pm - Reply

    Ti-ai luat-o noua?

    • LuizaBrici ianuarie 4, 2017 at 2:40 pm - Reply

     Da, adica nu a fost folosita deloc, am luat-o prin niste cunostinte;;)

 2. Naniaa ianuarie 4, 2017 at 2:41 pm - Reply

  Suuuper. Sa o stapanesti sanatoasa:”> vreau si eu masinuta, eu tot asa ma chinui de ceva timp…

  • LuizaBrici ianuarie 4, 2017 at 2:41 pm - Reply

   E simpla solutia in cazul tau, stii ce vreau sa zic deja 😀

   • Naniaa ianuarie 4, 2017 at 2:42 pm - Reply

    Da, stiu, dar tre sa vad cu iubitul meu daca e de acord. Dupa aia, cine stie:>

Leave A Comment