Pe forumul Lucky Studio am aflat care sunt cele mai avantajoase contracte în videochat

//Pe forumul Lucky Studio am aflat care sunt cele mai avantajoase contracte în videochat

Pe forumul Lucky Studio am aflat care sunt cele mai avantajoase contracte în videochat

De foarte mult timp căutam un angajator care să-mi ofere un contract de angajare aşa cum trebuie să fie. Înainte, nu mă interesa de acest aspect, dar după ce am păţit-o cu câteva joburi în Iaşi, m-am lecuit. Aşa că am început direct cu Lucky Studio Iaşi.

Eram foarte hotărâtă să mă angajez undeva şi Lucky Studio a apărut chiar la ţanc. Eram pur şi simplu pe Youtube şi am găsit un link către forumul Lucky Studio. Aici am găsit nişte discuţii interesante între fetele care fac videochat aici.

M-a interesat în special contractul de angajare în videochat. Am vrut ca acest act să fie total în regulă, legal şi corect pentru mine. Astfel, puteam fi sigură că lucram în linişte mereu.

Lucky Studio m-a ajutat să-mi deschid un SRL

lucky studio

  După ce am citit toate aceste lucruri pe forumul Lucky Studio, bineînţeles că am contactat pe cineva de la studio pentru un interviu. În ziua în care m-am întâlnit cu Claudia pentru interviu, a fost o adevărată plăcere.

Am stat la cafea şi am râs, apoi am discutat despre ce m-a interesat pe mine: contractul de angajare în videochat. Când am menţionat acest lucru, Claudia mi-a garantat că Lucky Studio îmi oferă un job în Iaşi absolut benefic. Iar pentru asta mi-a dat şi motive.

Cel mai important a fost acela că Lucky Studio urma să mă ajute să-mi deschid un SRL, de pe urma căruia să primesc banii câştigaţi în videochat. Era mai uşor cu SRL decât cu contract de muncă, aparent. Pentru că pentru SRL taxele lunare sunt mai mici. Şi eu am fost de acord, pentru că toată lumea ştie că un SRL e legal.

Mi-am ales programul de lucru la studio

lucky studio

Partea cea mai interesantă a colaborării în videochat cu Lucky Studio a urmat după aceea. În momentul în care am ales perioada contractuală cu acest studio de videochat, am ales şi condiţiile de muncă.

Mi-am putut alege propriul program de muncă, propria cameră, orele şi zilele din săptămână în care să lucrez şi, desigur, perioada contractuală dorită. Am ales perioada de 2 ani, a cărui bonus de angajare era 26.530 lei.

Nimic nu putea fi mai perfect de atât. Aveam ocazia să lucrez între femei, să lucrez în propria cameră unde e linişte şi frumos. Minunat! Asta datorită contractelor avantajoase de angajare în videochat de la Lucky Studio. Plus de asta, am parte de transport gratis şi make-up în fiecare zi.

Nici nu pot spune cât sunt de bucuroasă că datorită acestor contracte câştig astăzi 288 de lei zilnic, primesc şi bonusuri săptămânale de până la 3.000 de lei şi totul e super  ok. Atâta timp cât ştiu că e legal, am parte de condiţii optime de muncă şi e confortabil, nu am niciun fel de plângere la adresa lui Lucky Studio.

By | 2016-06-14T15:30:30+00:00 mai 9th, 2016|Lucky Studio|10 Comments

About the Author:

10 Comments

 1. Dalia iunie 9, 2016 at 3:52 pm - Reply

  Ce de beneficii. Lucrurile astea se întâmplă într-un singur studio de videochat din Iaşi?

 2. Emiliana iunie 9, 2016 at 3:52 pm - Reply

  Exact. La Lucky Studio am parte de toate aceste lucruri. E un job de nerefuzat, nu?

 3. Fabiana iunie 9, 2016 at 3:53 pm - Reply

  Ai spus la sfârşit ceva de nişte bonusuri de 3.000 de lei. Primeşti în fiecare săptămână atât sau cum?

  • Emiliana iunie 9, 2016 at 3:53 pm - Reply

   Nu, am zis de până la 3.000 de lei. Bonusurile săptămânale încep de la 300 de lei şi ajung la 3.000 de lei, în funcţie de cât eşti determinată să câştigi la studio. Cu cât câştigi mai mult, cu atât iei bonus mai mare.

 4. Gabriela iunie 9, 2016 at 3:53 pm - Reply

  Bonusul acela de angajare de 26.530 lei este suma completă pe care ai primit-o?

  • Emiliana iunie 9, 2016 at 3:54 pm - Reply

   Nu, 26.530 lei e pachetul de bonusare oferit pentru contractul de 2 ani. Acesta se împarte în două, pentru că ţi se oferă gratis make-up, transport şi alte lucruri 

 5. Ilinca iunie 9, 2016 at 3:54 pm - Reply

  Lucky Studio ţi-a deschis ţie un SRL? Dar nu sunt multe acte la mijloc? E foarte migălos.

  • Emiliana iunie 9, 2016 at 3:54 pm - Reply

   Da, ştiu că e. Dar contabila de la Lucky Studio m-a ajutat. De fapt, cam ea a făcut totul pentru mine şi pentru restul fetelor. Îi suntem recunoscătoare 😀

 6. Kamilla iunie 9, 2016 at 3:55 pm - Reply

  Cât de serioasă e toată treaba asta? Pare super avantajos. Aş vrea şi eu :-s

  • Emiliana iunie 9, 2016 at 3:55 pm - Reply

   Vei vedea cât de serioasă e în momentul în care vei vedea cu ochii tăi. Eu degeaba îţi spun, dacă nu mă crezi :*

Leave A Comment