Pentru ca m-am angajat in videochat la Preziosa, am primit 4.300 lei bonus de angajare

//Pentru ca m-am angajat in videochat la Preziosa, am primit 4.300 lei bonus de angajare

Pentru ca m-am angajat in videochat la Preziosa, am primit 4.300 lei bonus de angajare

Stiam ca jobul in videochat de la Preziosa este unul avantajos pentru fetele de pretutindeni, dar nu ma asteptam sa fie CHIAR atat de misto sa ma angajez aici. Eu am aflat de Preziosa si ca fac angajari in videochat de pe la fetele de la facultate, dar nu-mi imaginam c-o sa ma angajez si eu.

Simpla curiozitate de a vedea cum este sa castigi bani din videochat m-a facut sa ma angajez si eu. N-am spus nimanui, bineinteles, pentru ca nu-mi place sa se bage lumea in viata mea. Am fost cat de discreta am putut cand m-am angajat ca model de videochat la Preziosa, iar cei de la studio m-au ajutat si ei cu discretie totala.

Eu nu credeam ca o sa vreau sa lucrez atat de mult la Preziosa

preziosa iasi

preziosa iasi

Eiii… Si cum m-am angajat eu, nici bine n-am facut 2 luni la studio c-am si primit bonus de angajare. Mie si-asa imi mergea bine, chiar de la inceput as putea spune. Eu nici n-aveam intentia de a sta prea mult la Preziosa, desi conditiile de munca de aici imi placeau foarte mult.

Era o simpla curiozitate de-o luna, doua. Dar cand vedeam de cat sunt capabila sa castig in fiecare zi, parca mi-era greu sa ma dezlipesc de jobul asta. Usor, usor m-am atasat si de fetele care lucreaza la studio si m-am imprietenit cu ele si acum parca-s intr-o familie cand vin la studio.

Dupa cum spuneam, pentru mine era de ajuns faptul ca puteam castiga cate 400-450 de lei in fiecare zi la Preziosa. Chiar nu-mi mai trebuia nimic, pentru ca inainte aveam un job la care castigam numai 1.140 de lei si normal ca la Preziosa ma simteam si mai multumita cu banii castigati.

Dupa 30 de zile lucrate la studio, am primit 4.300 lei cash

preziosa iasi

preziosa iasi

Dar dupa 30 de zile lucrate in studio am primit si-un bonus de 4.300 de lei CASH, doar pentru ca am ales acest studio si nu altul. Bani primiti asa, pur si simplu, pentru ca m-am angajat si atat. Tu nu te-ai bucura sa ai parte de o astfel de rasplata pentru ca te-au angajat intr-un loc?

Eu n-am mai avut parte de asemenea primire. Jobul acesta chiar a reusit sa ma faca sa vreau mai mult si mai mult, sa-mi fac planuri de viitor, sa vreau bani, case, masini, pe care stiu sigur ca le voi obtine cu banii castigati la Preziosa. Ce mai… Preziosa mi-a captat atentia si-o sa lucrez mult timp aici!

By | 2016-12-04T11:35:20+00:00 octombrie 21st, 2016|Preziosa|6 Comments

About the Author:

6 Comments

 1. Weky Off decembrie 7, 2016 at 7:53 pm - Reply

  Cum sa-ti dea 43 de milioane doar asa, fataaa?

  • Lavynia Olly decembrie 7, 2016 at 7:53 pm - Reply

   Uite asa. Ce ti se pare asa uimitor?:)))

   • Weky Off decembrie 7, 2016 at 7:54 pm - Reply

    pai poate ti i-a retras din salariu si nu ti-ai dat tu seama.

    • Lavynia Olly decembrie 7, 2016 at 7:54 pm - Reply

     Eu imi va foarte bine castigurile. Nu mi-a retras nimeni nimic. Am acces la tot ce castig 😛

     • Weky Off decembrie 7, 2016 at 7:55 pm

      Pai si-asa ai primit bonus doar ca sa-ti multumeasca de angajare?

 2. Lavynia Olly decembrie 7, 2016 at 7:55 pm - Reply

  Desigur. 😀 mai sunt si studiouri corecte, nu toate-s naspa. Preziosa e un studio special :*

Leave A Comment