Secretele care mă ajută să câştig la Lucky Studio

//Secretele care mă ajută să câştig la Lucky Studio

Secretele care mă ajută să câştig la Lucky Studio

Acum 2 ani m-am angajat într-un studio de videochat din Iaşi, numit Lucky Studio. Iniţial, nu aveam prea mari speranţe de câştig. Ştiam că se obţin zilnic între 300 şi 800 de lei, dar eu speram să încasez măcar banii pentru cheltuieli.

Ştiu că acum pare amuzant când o spun, dar chiar aşa a fost. Nu credeam că o să ajung vreodată să câştig mult mai mult decât aş fi sperat. Nici măcar nu mă credeam capabilă de a câştiga atât. Dar uite că Lucky Studio m-a ajutat să obţin zilnic 315 lei şi asta m-a lăsat fără cuvinte.

Deşi este vorba de munca mea, fără Lucky Studio nu aş fi reuşit să ajung astăzi să câştig peste 300 de lei. Sunt câteva motive care m-au dus atât de departe la Lucky Studio şi anume:

Primesc make-up în fiecare zi la Lucky Studio

Lucky Studio

Deja este bine ştiut că la Lucky Studio se câştigă bani în fiecare zi. Dar oamenii ştiu de ce aceste fete, printre care mă aflu şi eu, câştigă atât?

Probabil nimeni nu s-a gândit că în mare parte este meritul celor de la Lucky Studio, care oferă servicii de calitate ce ne duc la câştiguri atât de mari. Indiferent de ce contract de angajare în videochat aş fi ales la început, aş fi beneficiat oricum de aceste avantaje.

La Lucky Studio mi s-a oferit libertatea de a-mi alege un contract pe ce perioadă am dorit şi în funcţie de acesta urma să primesc make-up în fiecare zi, servicii de înfrumuseţare, accesorii şi aşa mai departe. Fără aceşti paşi, probabil n-aş fi câştigat atât de mult.

Trainerele sunt specializate la Praga

Lucky Studio

Dacă înainte angajatorii nici măcar nu se îngrijorau de bunăstarea mea, Lucky Studio mi-a oferit chiar şi training specializat în videochat. Şi nu orice fel de training, ci training în Praga, la cel mai mare studio de videochat de acolo.

Cum să nu fi câştigat bani în fiecare zi, şi atât de mulţi, dacă n-ar fi fost Lucky Studio cu aceste servicii pe care mi le-a pus la dispoziţie?

Sunt motivată să câştig mult din videochat

Un alt motiv pentru care câştig atât de mult este faptul că Lucky Studio îmi arată apreciere mereu. În acest sens, mi-a pus la dispoziţie o maşină şi o şoferiţă, care să mă conducă de fiecare dată acasă şi înapoi la studio.

Nu am mai cheltuit bani nici pe transport şi nici pe saloane, pentru că Lucky Studio s-a ocupat de tot. Iar ca şi cum astea nu ar fi fost de ajuns, m-a ajutat şi cu nişte cursuri de limba engleză şi franceză. Păi cum să nu încasez bani în fiecare zi în acest fel?

By | 2016-06-14T15:24:31+00:00 mai 10th, 2016|Lucky Studio|10 Comments

About the Author:

10 Comments

 1. Adina iunie 9, 2016 at 3:40 pm - Reply

  Lucky Studio chiar oferă toate aceste lucruri tuturor fetelor, sau doar câtorva? Pare mult prea mare investiţia pentru a le oferi tuturor acelaşi tratament

  • Aura iunie 9, 2016 at 3:41 pm - Reply

   Absolut toate fetele de la Lucky Studio profită de aceste beneficii. Şi gândeşte-te că suntem peste 120 de fete care lucrează aici. Deci Lucky Studio chiar e pe bune.

 2. Carine iunie 9, 2016 at 3:42 pm - Reply

  Chiar nu ştiam că din cauza asta câştigaţi voi atâţia bani. Credeam că faceţi cine ştie ce pentru ei.. :d

 3. Aura iunie 9, 2016 at 3:42 pm - Reply

  Asta crede toată lumea. Dar nu este deloc aşa. Câştigăm bani pentru că avem toate condiţiile în care să facem asta la Lucky Studio 

 4. Brigitte iunie 9, 2016 at 3:43 pm - Reply

  Chestia asta cu maşina şi condusul acasă credeam că e doar din filme )) Nu ştiam că sunt angajatori la noi în ţară care fac asta.

  • Aura iunie 9, 2016 at 3:43 pm - Reply

   Păi Lucky Studio funcţionează după modelul multinaţionalelor de peste tot din lume. De aceea fetele se bucură de aceste condiţii 😀

 5. Oana R iunie 9, 2016 at 3:43 pm - Reply

  Ai fost chiar în Praga pentru un training? Mamă … Eu nici măcar nu primesc training în ţară la jobul meu. Apăi să merg în Praga ))) 😀

  • Aura iunie 9, 2016 at 3:44 pm - Reply

   Asta face diferenţa dintre un job de calitate şi unul care nu e aşa. Poţi să faci diferenţa foarte uşor în momentul în care vii la Lucky Studio :*

 6. Cezara iunie 9, 2016 at 3:44 pm - Reply

  Super! Asta înseamnă că ai foarte mulţi bani pt tine, dacă nu cheltui deloc pe transport şi saloane.

  • Aura iunie 9, 2016 at 3:45 pm - Reply

   Da, chiar am mulţi bani pentru cumpărături, pentru o hăinuţă, un parfum, una alta 😀

Leave A Comment