3 motive esenţiale pentru care trebuie să alegi Lucky Studio

10
2783
model videochat

        Nu ştiu dacă te-ai gândit vreodată la cum ar arăta jobul ideal pentru tine, însă aş avea câteva idei pe care le poţi găsi şi pe forumul Lucky Studio. În primul rând, cred că jobul ideal pentru tine ar fi să îţi ofere mulţi mulţi bani. Ei bine, ce ai spune dacă Lucky Studio oferă banii zilnic?

Iar asta nu e totul. Pe lângă faptul că oferă sume imense de bani în fiecare zi, oferă şi contracte total legale. Poate asta nu te interesează atât de tare, dar ce ai spune de bonusuri săptămânale uriaşe, distracţie, bonusuri de angajare şi lux continuu? Aşa mai merge, nu? De aceea am să-ţi şi spun 3 motive pentru care trebuie să alegi Lucky Studio Iaşi:

  1. Primeşti banii zilnic, între 300 şi 800 de lei!

În mod normal, un model de videochat câştigă la Lucky Studio între 300 şi 800 de lei. Dar, dacă vorbim de fete fără experienţă, aşa cum am fost şi eu, este foarte probabil ca în primele zile sau săptămâni să câştigi undeva la 150-250 de lei. Dar chiar şi aşa, eu zic că este perfect.

Dacă ar fi să aduni aceste sume la 5 zile de muncă pe săptămână, obţii lunar peste 3.500 de lei! Uite, eu de exemplu am câştigat în prima zi 190 de lei. Dar nu m-am lăsat demoralizată, mai ales când Claudia şi doamna Alina mi-au fost aproape şi m-au susţinut.

  1. Bonusuri în fiecare duminică, până la suma de 3.000 de lei

Ce poate fi mai ideal să ştii că evoluezi încontinuu la locul de muncă? Încă de când am auzit că Lucky Studio face angajări în videochat, am avut un presentiment plăcut. Am ştiut că aici voi găsi ce-mi trebuie şi aşa a fost.

Nu numai că obţin zilnic peste 200 de lei şi sunt determinată să obţin chiar şi mai mult, dar şi Lucky Studio mă ambiţionează. Cum? Oferindu-mi în fiecare săptămână recompense de la 300 la 3.000 de lei ca şi mulţumire. Super!

  1. Legalitate, corectitudine, discreţie şi lux!

Ştiu că tot ce ţi-am spus te-a convins deja că Lucky Studio este cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din ţară, dar asta nu este totul. Poate te gândeşti că asta îţi este de ajuns şi te va mulţumi, dar Lucky Studio surprinde mereu cu zeci de beneficii.

Luând-o cu începutul, cu Lucky Studio am dat startul unei colaborări total legale încă de la primii mei paşi în acest studio de videochat din Iaşi. Legalitatea mă face să mă simt în siguranţă, iar ca şi cum toate acestea nu ar fi fost de ajuns, aceştia sunt foarte corecţi cu mine.

Plata este mereu făcută la timp, tot ce mi se promite se îndeplineşte şi am parte de discreţie şi libertate. Mă distrez în lux, în timp ce identitatea mi se respectă. Lucky Studio chiar ştie cum să-ţi trateze angajatele

 

 

 

 

10 COMENTARII

  1. Desigur că nu! Lucky Studio îţi respectă identitatea. Nici măcar pe contract nu scrie nimic de videochat. Şi oricum, vei vedea cu timpul că videochatul la Lucky Studio este o mândrie. Vei vrea singură să spui tuturor unde lucrezi după un timp!

  2. Ce trebuie să fac pentru a mă bucura şi eu de lucrurile care se bucură aceste fete la Lucky Studio? Trebuie să îndeplinesc anumite cerinţe? Am 25 de ani şi sunt dintr-o comună din Iaşi.

  3. Nu, nu trebuie să îndeplineşti nimic, trebuie doar să ai peste 18 ani şi să fii amabilă. Restul vei discuta cu Claudia, doamna Mihaela sau doamna Alina. Iar dacă nu eşti din Iaşi, Lucky Studio te va ajuta cu cazarea!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here