A fi model de videochat la Lucky Studio

0
1481
Lucky Studio

Ca model de videochat cu experienţă de câţiva ani buni la studioul de videochat Lucky Studio Iaşi, pot spune cu adevărat că niciodată nu am dus lipsă de ceva încă din perioada în care am început să lucrez aici. Banii proveniţi din turele de lucru m-au ajutat foarte mult în viaţă, să îmi îndeplinesc toate dorinţele. Timpul am putut să mi-l gestionez aşa cum am dorit, nefiind forţată de nimeni să îndeplinesc un anumit număr de ore lucrate incontinu.

Experienţă de lucru în videochat

Am căpătat experienţă de lucru, dar şi încredere mai multă în mine. De fiecare dată când aveam ceva în minte de rostit, când aveam sugestii şi ceea ce ar fi putut să mă ajute la muncă, le-am transmis mai departe pentru a fi evaluate. Ca femeie independentă cum am ajuns la un moment dat, destul de repede după angajarea la Lucky Studio Iaşi, am început să capăt curaj şi să mă exprim aş cum îmi doream în acest domeniu al videochatului.

Sunt o femeie hotărâtă şi ştiu cum să am grijă de mine şi de cei din jur. Ştiu că este esenţial să am grijă de mine într-un mod cât mai plăcut. Nu îmi refuz nimic şi nu încerc să trec cu vederea ceea ce m-ar putea ajuta cu munca la studioul Lucky Studio Iaşi. Ştiu că o sănătate bună contează în viaţă şi în tot ceea ce fac, aşadar am grijă de mine nu numai în ceea ce priveşte aspectul fizic, dar şi aspectul psihic.

Răsfăţ şi timp petrecut cu cap

Am o viaţă sănătoasă şi duc un stil de trăi activ, pentru că ceea ce contează cel mai mult pentru mine este să fiu eu bine pentru a da tot ce am mai bun în ceea ce fac în fiecare zi. Mă răsfăţ de fiecare dată când simt nevoia şi nu îmi refuz nici un capriciu de moment. Încerc să mă fac plăcută prin simplă prezenţă, dar şi prin inteligenţa mea ce ţine de întreţinerea unei conversaţii reuşite cu tipuri diferite de oameni.

Timpul este valoros şi eu nu mi-l pierd degeaba. Nu îmi pasă de ceea ce cred ceilalţi din jur despre ceea ce fac eu la videochat, pentru că nu asta are valoare, ci ceea ce simt eu în legătură cu meseria mea de model. Nu regret nimic din ceea ce am făcut şi din ceea ce voi face în viaţa aceasta. Sunt fericită cu alegerile mele şi consider că Lucky Studio este un studio care ajută foarte multe femei din România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here