Află de ce Lucky Studio este cel mai bun studio de videochat din ţară!

0
1463
model

Sinceră să fiu, deja eram sătulă să tot aud de angajatori care mint, care înşală şi care tratează urât angajaţii. Auzeam tot mai des de studiouri de videochat care au minţit modelele, iar atunci îmi dădeam seama cât de norocoasă sunt eu pentru că mă aflu la Lucky Studio Iasi.

Când făceam comparaţie cu alte studiouri îmi dădeam seama de ce Lucky Studio este cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din ţară. Păi cum nu ar fi aşa? De exemplu, dacă ar fi să mă iau de faptul că un studio de videochat ar trebuie să aibă forum şi site, realizez că mai bine de 70% din ele nu au.model

Poate să pară minuscul, însă site-ul şi forumul sunt oglinda studioului, pentru că aşa pot afla fetele mai multe despre studioul la care vor să meargă. De aceea Lucky Studio este cel mai bun, pentru că are un site impecabil şi un forum care m-a ajutat. Chiar şi eu am intrat pe forumul Lucky Studio înainte să mă angajez şi dacă nu aş fi citit tot ce era acolo, poate nu eram astăzi aici.

În fond, de ce mă simt eu atât de norocoasă că sunt la Lucky Studio? Pentru că nu multă lume are venituri în valoare de peste 5.500 de lei lunar ca şi mine! Şi nu multă lume profită de un contract legal precum cel de la Lucky Studio.  tanara

Sunt cea mai norocoasă fată din lume!

          Ştiu că atât de multe beneficii pot să facă totul să pară un basm, dar trebuie să ştii că acesta este doar începutul şi că beneficiile Lucky Studio sunt mai multe. Şi adevărate!

Pentru mine ar fi fost de ajuns să mă bucur de un venit mai mare de 2.000 de lei, pentru că la vechiul job abia reuşeam să obţin 1.100 de lei. Iar munca… nu mai spun cât de grea era! Cred că şi tu ştii cum este să te chinui pe un salariu de 1.000 de lei.

Iar acum că mă distrez, stau pe internet şi mă las admirată şi apreciată de membrii de pe site-urile de videochat, totul mi se pare şi mie un vis. Am început cu un câştig de 250 de lei pe zi. Asta datorită sistemului de plată la zi abordat de la Lucky Studio, care este şi o premieră în România.  domnisoara

Adevăratele beneficii ale videochatului Lucky Studio

Plata la zi, job în videochat 100% legal, un loc de muncă în Iaşi care este total sigur şi stabil, lux … Oh, şi câte mai sunt! Ca şi cum nu ar fi fost de ajuns să primesc banii în fiecare zi, Lucky Studio mi-a pus la dispoziţie şi bonusuri. La fiecare sfârşit de săptămână, primesc sume între 300 şi 3.000 de lei, în funcţie de performanţele mele.

Iar faptul că transportul, cazarea, make-upul zilnic, coafurile şi cursurile de limba engleză şi franceză sunt gratuite la Lucky Studio este deja ştiut. Totul este de vis. Acum înţelegi de ce sunt norocoasă?

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here