Altfel ma aranjez si sunt frumoasa cu ajutorul jobului de la Heylux

0
1142

Frumusetea si eleganta este tratata superficial de unele femei, dar eu sincer nu ma simt bine daca nu stiu ca arat impecabil. Trebuie sa merg la saloane sa ma ingrijesc, la sala, la spa si la masaj, sa fac tratamente naturiste… altfel ma simt cand fac lucrurile acestea. Dar trebuie si bani, bineinteles.

Bani pe care ii castig la Heylux, normal. Unde in alta parte? Ca dintr-un salariu amarat de 1000 de lei nu mi-as permite nici macar unul din lucrurile mentionate mai sus:)). Hai sa facem un calcul simplu. O manichiura la un salon mai ieftin e vreo 60 de lei, mai ieftin de atat nu gasesti.

Am lucruri de calitate si scumpe, ca banii nu-mi lipsesc cu Heylux

Si presupun ca nu vrei lucruri ieftine si fara calitate, nu? Deci macar 100 de lei cheltuiti pe manichiura, care trebuie schimbata macar la 3 saptamana. Apoi pedichiura, apoi vopsit odata la o luna, doua. Vopsitul care este peste 300 de lei, daca vrei sa aiba cineva grija de parul tau si vrei sa fie frumos.

Ok, deci deja avem vreo 500 de lei numai din 3 lucruri simple. Mai vine si cate un masaj, cate o tunsoare, epilat, stii tu… lucruri feminine. N-are rost sa fac tot calculul, ca oricum depaseste 1000 de lei lunar.

Iar unii oameni au si chirie de platit, facturi. Abia isi platesc facturile unii oameni din salariu, daramite sa mai dea bani pe ce-am spus eu mai sus. Sa fim seriosi, nu? Ei, de asta-mi merge mie bine ca model de videochat la Heylux, ca pot da 1000 de lei lunar pentru frumusetea mea, sau chiar mai mult si nici nu simt lipsa banilor acestia.

Cei peste 6650 lei castigati lunar la studio ma ajuta pe toate planurile

Pentru ca am venituri de peste 6650 de lei la Heylux, cum sa simt lipsa unor 1000 de lei? Ii dau cu tot dragul, atata timp cat stiu ca sunt frumoasa si ingrijita, asa cum trebuie sa fie o femeie. Asta ma ajuta si pe plan sentimental, nu numai profesional. Ca la studio oricum ma ajuta faptul ca ma ingrijesc, ca pot castiga mai multi bani zilnic.

Dar ma ajuta si cu sotul meu, care vede cat de frumoasa sunt si cata grija am de mine si ma iubeste. Si… intre noi fie vorba. O femeie merita rasfat, merita relaxare. N-ai cum sa-mi spui ca nu e asa, stiu ca si tu vrei asta. Ei, daca vrei, dintr-un salariu de 1000 de lei n-o sa poti, crede-ma 😉

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here