Am aflat ca orice fata simpatica si amabila se poate angaja la Preziosa

10
2702

Nu m-as fi vazut niciodata in viata mea lucrand ca si model de videochat prin vreun studio. Dar uite ca lucrurile au luat o alta intorsatura iar astazi ma aflu la Preziosa de 2 luni deja si am parte de o angajare in videochat foarte avantajoasa.

Si nu e ca si cum inainte eram total impotriva videochatului. Din contra, mi-ar fi placut si mie sa castig intre 300 si 800 de lei precum fetele de la Preziosa. Dar ma temeam ca nu arat cum trebuie, ca nu indeplinesc anumite cerinte.

Aveam impresia ca trebuie sa arat splendid, ca trebuie sa respect nu stiu ce norme pentru a ma angaja in videochat. Dar nu a fost niciun standard stabilit, ci totul era in capul meu.

Preziosa angajeaza fete dragute si simpatice, nu dive

sweet-smile-girl

Am aflat asta chiar acum doua luni, cand Preziosa era in cautare de fete amabile si simpatice, nu de dive si regine ale frumusetii. Ei nu mi-au cerut sa fiu cea mai frumoasa de pe pamantul acesta, ci doar sa am peste 18 ani si sa am bun simt.

Oricum, nu te gandi ca arat oribil. Sunt o fata simpla, atata tot. Dar ideea este ca Preziosa nu are cerinte de te fac sa te miri. Nu, pur si simplu trebuie sa fii tu insuti pentru a te bucura de o angajare in videochat la Preziosa.

Asa a fost si cu mine. Cand mi-am facut curaj si m-am dus la interviu, am constatat ca aveam numai prostii in cap. Ei nu mi-au cerut sa arat ca si rupta din revistele fashion, ci doar sa imi doresc sa fac bani.

Preziosa mi-a pus la dispozitie servicii gratuite de infrumusetare

IBHT Make Up Course

De restul urma sa se ocupe cei de la Preziosa, care mi-au pus la dispozitie un pachet de bonusare, din care primeam servicii zilnice gratuite. Iar aceste servicii au constat in make-up in fiecare zi, sedinte de infrumusetare, training si asa mai departe.

Deci, oricat de simpla eram, make-upul oferit de profesionistele de la Preziosa ma faceau sa stralucesc precum o stea. Ei m-au ajutat sa depasesc acest complex pe care il aveam si sa ma simt cu adevarat frumoasa.

Intr-adevar, am vazut cat sunt de frumoasa pentru Preziosa in momentul in care castigurile au inceput sa vina. Si nu faceam nimic special pentru asta, pur si simplu ma comportam frumos cu admiratorii online si eram amabila.

Conditiile de munca cu amenajari frumoase m-au ajutat, ce e drept. Astfel ca, obtin zilnic chiar si cate 380 de lei uneori si nu ma plang. Preziosa mi-a aratat ca eu contez si ca sunt frumoasa, chiar daca nu arat precum cele mai faimoase vedete.

10 COMENTARII

  1. Asa este, sa stii. Nu conteaza sa arati de milioane, pentru ca oricum totul este retusabil. Este mai important sa ai omenie, sa fii amabila si draguta pentru a lucra in videochat.

  2. Observ ca videochatul in studiouri precum Preziosa, Lucky Studio si astea din Iasi ofera tot mai multe beneficii si conditii femeilor. In cativa ani, o sa ajunga sa fie singurul job dorit de femei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here