Am aflat de Lucky Studio de la prietena mea, care facea videochat

0
1780

Iti vine sa crezi ca eu m-am angajat ca model de videochat la Lucky Studio datorita prietenei mele? Ea are 25 de ani si facea deja videochat la Lucky Studio de 2 ani, insa eu am aflat abia anul acesta. Am facut 18 ani si am vazut ca ea tot isi permitea sute de lucruri si-mi cumpara, asa ca am vrut si eu.

A asteptat sa fac 18 ani si m-a luat cu ea la Lucky Studio si mi-a aratat unde lucreaza. Mi-a zis ca daca imi place, pot face si eu videochat cum face ea si pot avea banii pe care ii are ea. Mie bineinteles ca mi-a suras ideea si chiar am inrebat-o de ce nu mi-a zis asta mai devreme.

Lucky Studio este 100% legal si m-a angajat doar daca aveam 18 ani

Mi-a explicat ea apoi ca Lucky Studio este legal si nu ma puteam angaja daca nu aveam 18 ani, asa ca am inteles. Si ghici cum am reactionat cand m-a dus la Lucky Studio. Bineinteles ca mi-a placut! Si mediul de munca, si fetele de acolo care erau super dragute si tot.

Plus ca daca e si prietena mea acolo, cum sa nu vreau sa lucrez in acelasi loc cu ea? Stiu sigur ca ea o sa ma aiba sub aripa ei protectiva. Oricum daca nu era ea, tot imi era bine la Lucky Studio, pentru ca este 100% legal si corect cu modelele sale si ma ajuta si cu transportul zilnic, si cu discretia si tot.

Lucky Studio are pachetul complet, mai pe scurt. Mai e si faza ca prietena mea a primit 2.000 de lei din partea studioului pentru ca m-a adus si pe mine sa ma angajez acolo, iar eu am primit un bonus de 12.600 de lei cash pentru ca m-am angajat la Lucky Studio. Deci banii vin din toate partile.

Prietena mea castiga peste 800 de lei zilnic, iar eu castig peste 400 de lei

Prietena mea castiga mult acum, cred ca are peste 800 de lei zilnic la Lucky Studio din videochat. Eu inca n-am atata, am 400 de lei in fiecare zi ca si castig din videochat. Insa nu e bai, nu ma grabesc nicaieri, stiu ca o sa castig tot mai mult mereu. Si oricum, chiar si 400 de lei adunati la 24 de zile lucratoare sunt foarte multi bani pentru o tanara de varsta mea.

Este evident ca-mi permit lucruri ce nu le-am avut pana acum. Iubesc jobul de la Lucky Studio!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here