Am banii asiguraţi datorită Lucky Studio

0
2221
lucky studio

Povestea mea începe simplu, aşa cum încep poveştile celor mai multe fete fără prea multe posibilităţi. Am crescut într-un sat mic şi mereu mi-am dorit să ajung la oraş. Ceea ce nu ai îţi doreşti. Asta se aplică şi în cazul meu. Viaţa la oraş, mai exact în Iaşi, mi se părea minunată. Lumea de acolo, plimbările prin Copou şi pe Ştefan cel Mare, magazinele mari şi pline de lucruri de calitate … Da, asta mi se părea mie a fi o viaţă bună. Însă, nu aveam cum să ajung acolo fără a munci undeva, aşa că mi-am căutat de lucru.

Pe atunci, nu știam despre videochat. Așa că am început simplu, ca vânzătoare într-un magazin local, apoi am ajuns să servesc la mese în restaurant şi în sfârşit Iaşiul mi-a făcut cu ochiul. Am ajuns în cele din urmă în oraşul viselor mele. Chiar dacă pentru multă lume nu pare mare lucru, pentru mine a ajunge într-un oraş important este ceva. Pentru că nu am fost nicăieri în România în altă parte decât în zona în care locuiesc, nici nu am putut să nu rămân uimită de frumuseţile din Iaşi.

Şi cum am ajuns să lucrez într-un loc minunat şi plin de avantaje pentru mine? Mergând încoace şi încolo pe străzi, am văzut mai multe afişe colorate care m-au făcut să mă opresc mai mult de o clipă. Numele Lucky Studio mi-a rămas în minte. Nu aveam internet încât să intru şi să caut mai multe despre acest studio de videochat, însă am luat numărul de telefon şi am sunat hotărâtă. Nu mi-am dat seama exact care erau joburile oferite de Lucky Studio Iaşi, însă m-am programat la interviu ca să aflu mai multe. Pot spune că nu este nevoie decât de a merge la studio pentru a vedea ce îţi poate oferi un job în videochat.

Postul de model era cel căutat de angajatori şi neavând experienţă în aşa ceva, am crezut că voi fi dată la o parte. Însă, surpriză! Cea care este la conducerea studio-ului de videochat Lucky Studio Iaşi m-a încurajat, m-a ascultat cu atenţie şi mi-a acordat o şansă la o viaţă mai bună. Nici eu nu credeam că voi ajunge aici, că mă voi descurca mai bine decât alte fete, dar uite că acum pot scrie despre asta, pot spune despre experienţa mea. La fel de bine, pot atrage atenţia celor care mă întreabă prin faptul că îmi iau banii în fiecare zi. Ce altceva le mai place celor care lucrează la Lucky Studio? Cazarea în situaţia în care ai nevoie, transportul asigurat în permanenţă şi faptul că lucrezi singură în cameră îţi pot oferi exact avantajele de care ai nevoie pentru a te convinge de oferta studio-ului de videochat. Am banii asiguraţi şi asta mă mulţumeşte cel mai tare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here