Am lucrat ani intregi pe 1.000 lei, și acum castig din videochat peste 5.000 lei la Lucky Studio

10
1833

A fost un moment in viata mea in care pur si simplu m-am oprit si mi-am zis: “De ce fac asta?”. Nu intelegeam de ce ma trezeam in fiecare dimineata la 6, ma duceam la munca pana la 7-8 seara si imi stricam sanatatea pentru 1.000 de lei lunar. Ce sa fac cu banii acestia in Romania? Am realizat ca exista si alte solutii, alte alternative, precum Lucky Studio. Deci de ce as mai fi continuat sa pierd timpul degeaba?

Pana atunci, eram precum un robotel. Ma trezeam, munceam pana seara, de luni pana sambata, uneori si duminica. Si dupa ani de munca, am stat si m-am gandit ca faceam asta degeaba. Pentru ca nu aveam niciun beneficiu si nicio bucurie. Asadar, de ce sa nu fi urmat alt drum, cand aveam posibilitatea?

La Lucky Studio stiu sigur ca am banii care-mi aduc fericirea

Adica, ori videochat la Lucky Studio, ori alt job de pe piata muncii, nu e tot aia? Tot job in Iasi e. Singura diferenta este ca la alt job in Iasi nu castigam peste 5.000 de lei lunar, asa cum castig la Lucky Studio acum. De ce sa nu ma fi bucurat de viata facand videochat la Lucky Studio, daca am sansa?

La urma urmei, orice facem in viata, tot acolo ajungem cu totii. Si daca eu am posibilitatea de a-mi face viata mai buna, pai o voi face. Mai ales cand stiu ca la Lucky Studio jobul de model de videochat este mult mai usor decat orice alt job am avut pana acum.

In primul rand ca la Lucky Studio am propriul program de munca si nu lucrez decat 7 sau 8 ore pe zi, 5 zile pe saptamana… Imi pot lua concediu cand vreau eu si-mi pot permite o vacanta oricand, pentru ca eu castig la Lucky Studio peste 300 de lei zilnic din videochat.

Videochatul este tot un job, numai ca este mult mai avantajos

In al doilea rand, am parte de un job in Iasi la care sunt libera sa decid ce e bine si ce nu e bine pentru mine. Am propriul spatiu de munca, lucrez intr-un mediu feminin si nimeni nu vine sa-mi spuna ca nu fac videochat cum trebuie, pentru ca sunt respectata si am parte de discretie.

Mai mult de atat, gata cu trezitul dimineata si cu muncitul pana la epuizare. Ma trezesc cand vreau si o masina de la Lucky Studio vine in fata usii sa ma conduca la munca. N-am niciun fel de stres, totul imi este garantat si asigurat cu acest job in Iasi, pana si machiajul si trainingul.

Tot ce fac eu la Lucky Studio este sa ma bucur de libertate si castiguri. Eu am ales… Tu? Ce ai alege? 1.000 de lei si saracie, sau videochat la Lucky Studio si bogatie?

10 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here