Am renuntat sa muncesc in strainatate pentru ca am reusit sa gasesc un job in videochat, in Iasi

0
1764

Desi toata lumea spune ca este usor in strainatate si ca se castiga foarte multi bani, nu este asa. Viata in strainatate a fost si va fi mereu grea pentru ca, indiferent de situatie, acolo vei fi mereu strain. Si nu e numai asta, e si faptul ca nu e asa benefic sa stai in alta tara, cum spun unii.

Chiar daca acolo o romanca poate castiga sa spunem 1.500 de euro pe luna, din acesti bani 500 de euro se duc pe chirie, alti 200-300 pe cheltuieli, pe transportul lunar inca vreo 100-200 de euro si abia, abia daca reuseam sa mai trimit ceva acasa.

Asadar, singurul beneficiu de a fi plecata din tara a fost doar sa fiu plecata si atat, pentru ca banii pe care ii trimiteam acasa de acolo ii puteam obtine si de la un job obisnuit in Romania. Dorind foarte tare sa renunt la aceasta viata, m-am interesat de un loc de munca in Romania care sa imi ofere suportul financiar dorit.

Am aflat de Lucky Studio de pe internet

Nu ma interesa in ce oras era, pentru ca eram dispusa sa ma mut, atata timp cat obtineam destui bani. Si asa am gasit eu Lucky Studio Iasi, navigand pe internet si interesandu-ma seara de seara ce domeniu de munca ar fi potrivit pentru mine, ca femeie.

Sincera sa fiu, desi am observant ca videochatul este un subiect foarte discutat de multi oameni, eu n-am auzit inainte de acesta. Nu prea stiam in ce consta, nu stiam ce trebuie sa fac. Insa m-am decis ca totusi sa ma angajez la Lucky Studio si sa incerc.

Mai ales ca tot citisem de pe internet ca este cel mai bun studio de videochat din Iasi si din tara. Si daca e cel mai bun, clar mi-ar fi mers bine, nu? Asa m-am mutat eu din Franta inapoi in Romania, mai exact in Iasi, la Lucky Studio.

Am constatat ca pot obtine din videochat mai mult decat in orice alta tara

Acestia au fost draguti si mi-au oferit chiar si cazare gratis in vila lor, dar cand am vazut cati bani pot obtine din acest job de model de videochat, am zis sa-mi caut o chirie singura.

Cei de la Lucky Studio oricum ma ajutau si cu transportul gratis si cu sedintele de infrumusetare zilnice, asa ca nu aveam prea mari cheltuieli. Am castigat in primele zile cred ca 250 de lei pe zi, dar dupa trainingul specializat primit de la Lucky Studio, am inceput sa incasez chiar si cate 400 de lei zilnic.

Lunar, am realizat ca la Lucky Studio pot incasa sume peste 5.000 de lei, uneori chiar mai mult decat as fi castigat in Franta. Din acesti bani, trimit si acasa jumatate si raman si eu cu o multime de bani sa ma distrez, sa ma relaxez si sa duc o viata linistita in tara mea, in sfarsit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here