Am reusit sa castig astazi 500 de dolari la Heylux!

8
2046

Astazi a fost o zi de necrezut la Heylux si crede-ma ca m-a facut sa fiu atat de fericita, incat stiu sigur acum ca numai ca model de videochat in acest studio as vrea sa lucrez mereu. Modul in care am castigat astazi 500 de dolari din videochat m-a uimit intr-un mod de placut si m-a facut sa-mi dau seama ca-s norocoasa ca am acest job.

Dimineata, inainte sa vin la studio, nici macar nu m-as fi gandit ca o sa se intample asa ceva. Ma gandeam ca o sa fie o zi normala, in care castig 100 de dolari, adica peste 400 de lei in bani romanesti. Dar nu a fost, a fost o zi magnifica si abia astept sa vin la Heylux acum, sa mai am parte de zile ca aceasta.

Machiajul primit gratis la Heylux m-a ajutat sa castig banii acestia

heylux iasi

Inainte sa intru in camera de logare, o make-up artista de la Heylux ma machiase (caci am parte de machiaj gratuit in fiecare zi) si nici nu-mi trecea prin cap ca o sa ma atat noroc. M-am dus in camera, am deschis computerul si la vreo 30 de minute dupa ce m-am logat, am avut norocul se intample asta.

Un membru de pe site-urile de videochat a intrat pe pagina mea si-i placuse atat de tare cum eram machiata, aranjata si cum zambeam, incat m-a luat direct in chatul privat. Chatul privat este o optiune de a socializa, doar ca este platit la minut. Acesta m-a luat pentru a vorbi doar cu mine.

Si ghici ce. A intrat atunci pe pagina mea si pana la sfarsitul turei mele n-a mai iesit. Am stat si-am vorbit in privat cu el vreo 7 ore, cam cat este tura mea de munca. Tu ai mai pomenit asa ceva?! Era atat de fascinat de cum vorbeam si de cum povesteam, incat l-am atras.

Din socializare am castigat cea mai mare suma de bani de cand lucrez aici

heylux iasi

I-am povestitttttt vrute si nevrute. Oho! In 7 ore, ai timp de povestit! Am stat si-am ras cu el pana la lacrimi, am glumit si mi-a zis cu ce se ocupa el, apoi m-a intrebat de hobby-urile mele, de viata mea, de pasiunile pe care le am in afara jobului si asa ne-a luat valul si din vorba in vorba au trecut 7 ore.

Am mai avut privaturi lungi cu admiratorii online, insa asa ceva n-am mai avut! Cand am vazut la sfarsitul turei ca am 500 de dolari in cont, pur si simplu nu-mi venea sa cred. Jobul de la Heylux mi se potriveste de minune!

8 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here