Astazi am primit bonusul de angajare de 10.000 de lei la Heylux

10
793

Heiii, fetelor! Numele meu este Anda si lucrez la Heylux ca si model de videochat de fix 30 de zile si, recunosc, sunt incantata! Inca de cand am inceput sa lucrez la Heylux, toate zilele mele au fost pline de magie si frumusete.

N-a existat o zi in acest studio de videochat in Iasi in care sa n-am parte de vreo surpriza sau ceva. A fost si este o experienta unica pentru mine. Azi, insa, este o zi cu totul speciala.

Am implinit 30 de zile de cand ma aflu in colaborare cu Heylux iar cei de la studio m-au intampinat cu un bonus de angajare de 10.000 de lei! Iti vine sa crezi? Desi m-am angajat stiind de acest bonus, recunosc ca n-am crezut in totalitate ca-l voi primi.

Cea mai mare surpriza din partea fetelor de la Heylux

gift-in-hand-art

Am avut parte de o surpriza foarte mare din partea celor de la studio. Inca o data, mi-au dovedit ca toate promisiunile facute de ei sunt adevarate. Si sunt extrem de fericita.

Iar partea interesanta urmeaza acum. Cand m-am angajat prima data la Heylux, mi s-au facut cateva sedinte foto uimitoare, pe gratis. Apoi, am inceput munca in videochat, iar in fiecare zi cate o masina venea si ma aducea la studio.

Pentru ca si transportul este garantat de Heylux, bineinteles. In primele zile, nestiind prea multe despre domeniul videochatului, am castigat cred ca vreo 230-250 de lei in fiecare zi.

Amenajarile Heylux ma ajuta sa am succes ca model

Versace-HeyLux-2_

Ceea ce oricum era bine, pentru ca asta insemna ca o sa tot evoluez. Avand parte de training specializat de la Heylux, nu aveam cum sa ratez castigurile in videochat. Plus de asta, conditiile de la Heylux sunt de nota 10 + !

Adica Heylux este amenajat superb, una din camere are gresie originala Versace, holul are candelabre cu pietre Swarovski, lumini, canapele din piele si asa mai departe. N-ai cum sa nu te pierzi cu firea lucrand in atata frumusete si amenajari stralucitoare.

Nici n-a trecut mult timp pana sa obtin chiar si 450 de lei intr-o zi. Pentru ca toate amenajarile splendide si serviciile oferite de Heylux ma ajutau zilnic. Intr-o zi am obtinut chiar si 1.200 de lei! Intr-o singura tura, pentru ca am avut parte de un admirator online foarte bogat.

Iar dupa 30 de zile, mi-am primit si bonusul de 10.000 de lei de care spuneam si aveam stransi si peste 4.000 de lei de la Heylux. N-ai idee cat o sa ma distrez cu acesti bani in vacanta in  Ibiza!

10 COMENTARII

    • Simplu. Mi-am creat un grup de admiratori fideli, care imi fac pe plac de fiecare data. Cand intra pe pagina mea, ma gasesc acolo si eu le fac lor pe plac vorbind cu ei, iar ei imi fac pe plac dandu-mi sume mari de bani 😀

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here