Bonusurile castigate la Lucky Studio mi-au adus o vacanta la Venetia

6
2604

Daca ar fi acum sa intreb orice romanca pe strada ce si-ar dori, cu siguranta ar spune: vacanta, timp liber, concediu, rasfat, relaxare sau ceva de genu’. Ideea este ca la noi in tara se munceste foarte mult si romancele nu apuca sa primeasca viata pe care o merita. Nici eu n-aveam parte de cine stie ce inainte sa lucrez la Lucky Studio.

Nu te gandi ca mereu mi-am permis vacante prin Venetia si prin Creta, sau prin alte zone frumoase ale lumii. Nici eu nu mi-am permis, sa stii. Dar de cand am inceput colaborarea cu cel mai bun studio de videochat din Iasi si din tara, altfel sta treaba in viata mea.

Daca nu eram la Lucky Studio, nici eu nu mi-as fi permis vacante!

Altfel imi permit sa imi iau vacante, sa merg sa vizitez Europa, sa ma relaxes, sa ma rasfat. Sunt femeie, bineinteles ca asta merit, nu?  Si nu stau sa vina cineva sa-mi ofere asta, ci mi-am luat eu singura. Cu jobul de la Lucky Studio eu sunt o femeie independenta.

Si o femeie independenta este mereu mai frumoasa, mai impunatoare si mult mai respectata decat o femeie care depinde de altii. Stii si tu ca toate femeile isi doresc sa nu depinda de nimeni, sa aiba orice-si doresc din munca lor. Sau asta cred, cel putin.

Daca e altceva, nu-mi dau cu parerea. Dar mi-e greu sa cred ca exista femeia care ar refuza sa castige intre 300 si 800 de lei la Lucky Studio Iasi, sa fim realisti acum. Oricat s-ar ascunde unele femei de videochat, pana la urma majoritatea ajung sa aiba acest job.

Jobul de la studio e cel mai rentabil pentru ca se ofera comision urias

De ce? Pentru ca realizeaza ca nu exista ceva mai rentabil decat asta. In niciun caz nu vei gasi tu in Romania un job mai bine platit decat cel in videochat. Evident, daca te afli si in studioul corect. Ca daca te duci undeva unde primesti 30% din castiguri, normal ca nu castigi atat de multi bani.

Dar, daca vii la Lucky Studio, unde comisionul e de 50% din prima si ajungi si la 80% din castiguri, parca altfel e treaba. Altfel se castiga banii, nu degeaba e si cel mai bun studio de videochat din Romania.

Dovada e ca mi-am luat liber 7 zile pentru o vacanta super in Venetia si nimeni nu mi-a zis nimic. Am plecat, m-am relaxat si m-am intors cand am vrut. Asta inseamna viata!

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here