Ce bijuterii misto imi cumpar cu bonusurile primite la Heylux!

0
2400

Daca stau sa ma gandesc la cate lucruri misto mi-am cumparat de cand sunt angajata la Heylux, as sta pana diseara si tot n-as termina lista. Bijuterii, haine, pantofi, posete, farduri… Mai exact, toate lucrurile pe care le vrea o femeie. E mai usor de explicat asa :))).

Cam tot ce vrei si ce-ti doresti tu, eu am in dulapurile mele. Mi-am permis numai de cand lucrez la Heylux, oricum, ca doar nu e ca si cum inainte imi permiteam. Nici macar nu ma descurcam cu cheltuielile inainte, nici nu ma gandeam cum e sa-mi cumpar atatea lucruri.

Daca nu ma angajam la Heylux, acum ma chinuiam cu cheltuielile

Eu in fiecare luna imi faceam calculele facturilor si a cheltuielilor, acestea erau prioritare, nici nu indrazneam sa ma gandesc la altceva. Asta nu e corect pentru o femeie, in orice caz. Sunt femeie, suntem femei… Ce naiba, trebuie sa aratam ca atare!

Dar in Romania, cu viata saraca de aici, femeile nu prea mai arata si nu prea se mai comporta ca unele. Nu e vina lor, oricum, dar nu avem bani ca sa putem sa ne ingrijim in asa fel. Eu sunt un caz fericit ca lucrez la Heylux si-mi permit asta, dar nu toate sunt in cazul meu.

Imagineaza-ti ca sunt femei care au salarii mai mici de 1000 de lei in Romania. E jale, serios… Cu banii astia eu nici n-as mai iesi din casa acum, ca am dat de gustul banilor la Heylux :)). Cand vad cati bani castig la studio, parca mi-e si greu sa fac altceva, sa ma duc altundeva.

Bonusurile mari din videochat ma ajuta sa-mi cumpar zeci de lucruri

Tu ai renunta la cei peste 430 de lei pe care ii castig zilnic la Heylux, daca i-ai avea si tu? Sincer. Eu nu cred daca mi-ai spune ca nu. Eu datorita acestor castiguri, am si bonusuri mari la Heylux.

Sistemul de bonusare e facut in asa fel incat sa pot castiga mereu bani. Castigurile zilnice imi aduc bonusuri la fiecare sfarsit de saptamana, bonusuri care nu-s tocmai mici. Intre 300 si 3.000 de lei bonusuri in fiecare duminica, de asta ce spui?

Eu nici nu cheltui banii pe care ii castig la Heylux, ca din bonusuri imi cumpar destule. Mi-am umplut dulapul de bijuterii: inele de aur alb, galben, lanturi, bratari, cercei. Ce fericita sunt! In sfarsit arat si eu mai altfel acum. Sunt si tratata altfel de cand se vede ca am bani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here