Ce fac eu cu banii

0
2652
model videochat

Eu lucrez de un an şi ceva la Lucky Studio Iaşi, studioul de videochat numărul 1 din Iaşi. Sunt model aici şi pot spune că sunt o răsfăţată a soartei şi o norocoasă. Mă bucur de multe avantaje şi prime, dar şi de compania foarte plăcută atât a colegelor şi personalului de aici, cât şi a prietenilor virtuali de sex masculin care nu mai contenesc în fiecare zi să mă laude şi să mă complimenteze pentru felul în care mă prezint în faţa lor.

Ce îmi place mai mult la jobul meu este faptul că există diversitate. Dacă într-o zi vreau să seduc vizual pe cineva, o pot face cu plăcere, pentru ca mai apoi a doua zi să încep să mă relaxez vorbind cu aceşti prieteni ai mei din ţări străine în limba lor maternă şi astfel împuşcând doi iepuri dintr-o lovitură. Îmi imbunătăţesc cunoştinţele de limbă străină, engleză, franceză şi spaniolă, dar şi câştig bani frumoşi din faptul că pur şi simplu aceste persoane plusează sumele atunci când îşi doresc să vorbească mai mult în Privat cu mine.

Dar ce fac eu cu aceşti bani? Normal că îi dau pe tot felul de lucruri femeieşti, cum ar fi hainele din mall (nu mă refer la perioada de reduceri, ci pe cele din noul sezon), încălţămintea de calitate din piele, dar şi la modă şi pe genţile de toate felurile pe care pot spune că le schimb ca pe nişte şosete :)) Însă, pe lângă faptul că îmi fac singură toate mofturile, nemaiaşteptând de la altcineva să îmi facă viaţa frumoasă, îmi fac cadouri lunar, dacă nu săptămânal. Dispun acum în garajul casei mele din Bucium de o maşină mare şi rapidă, un 4×4, am o casă a mea după cum a spus şi merg în vacanţe oriunde vreau.

Ceea ce vreau eu să subliniez aici este faptul că banii câştigaţi în turele de 8 ore de model la Lucky Studio Iaşi mă ajută foarte mult să îmi îndeplinesc toate visele şi să fac ce vreau cu viaţa mea. Nu depind de un salariu lunar care în alte părţi este aşteptat foarte mult de către un salariat. Nu am restricţii, am un program lejer şi mă bucur că acum le pot vizita pe prietenele mele care sunt plecate prin toată ţară. Eu sunt în Iaşi iar două dintre cele mai apropiate amice ale mele sunt în Bucureşti, respectiv la mare în momentul de faţă. Nu mai am acum scuze că nu am bani şi nu am timp, pentru că pot să le vizitez oricând într-un weekend bucurându-ne împreună de timpul petrecut aproape.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here