Ce inseamna sa fiu model de videochat la Lucky Studio

0
1642

Sunt absolut convinsa ca nu multa lume stie ce inseamna, mai exact, sa fii model de videochat intr-un studio de videochat atat de prestigios precum Lucky Studio. De aceea, m-am gandit ca ar fi mai bine sa scriu cate ceva din experienta mea de un an ca model de videochat la Lucky Studio, poate asa o sa se inteleaga mai bine.

Stii cum imi incep eu ziua ca model de videochat la Lucky Studio? Ma trezesc si imi beau cafeaua linistita, in timp ce ma uit la serialul meu preferat. Nu-mi pun nicio alarma, pentru ca nu ma trezesc cu noaptea in cap sa merg la Lucky Studio. Aici mi-am facut propriul program, si oricum o masina vine mereu de la Lucky Studio sa ma conduca la studio si inapoi acasa.

Jobul in videochat la Lucky Studio m-a ajutat sa-mi cumpar propria locuinta

Dar stii care e partea cea mai frumoasa in a ma trezi dimineata? Ca ma trezesc in propriul apartament, luat in rate datorita celor de la Lucky Studio. Am descoperit un director in Iasi care avea firma de constructii si dorea sa dea apartamente in rate, cate 5.000 de euro pe an, fara a implica banca.

Si bineinteles ca am luat si eu un apartament asa, pentru ca este mult mai convenabil. Plus ca mai am jumatate din rata si termin cu ajutorul jobului de la Lucky Studio. Pana acum, am platit 20.000 de euro, am dat avans pentru a scapa mai repede de plata. Ti se pare mult? Ei bine, nu e. Avand in vedere ca eu castigam in primele luni intre 300 si 800 de lei la Lucky Studio. Spun “castigam”, pentru ca acum castig uneori si mai mult.

Zilele sunt mai frumoase de cand fac videochat. Am timp de vacante!

Lasand castigurile la o parte, este senzational sa ma trezesc in propria mea casa. Sunt linistita, stiu ca am ceva al meu si ca nimeni nu imi poate face vreun rau. Ma trezesc fericita si dupa ce termin cu tabieturile mele, ies in oras sau unde mi-am planuit. De multe ori planuiesc sa merg la piscina si apoi la spa, alteori merg la restaurant sau la cumparaturi in Palas… activitati de facut sunt, bani sa fie!

Dupa aceea, seara vine soferita de la Lucky Studio si ma conduce la munca. La studio imi petrec 8 ore online, vorbind cu dragii mei admiratori de pe site-urile de videochat. Acestia sunt care de care mai draguti, ma complimenteaza si doresc sa petreaca timp cu mine, chiar daca e online.

Pe scurt, ei platesc doar sa ma vada si sa vorbim. La sfarsitul turei, imi primesc banii in mana si cam asa se termina o zi din videochat, a doua zi urmand poate chiar o vacanta planuita prin Grecia sau Italia. Imi pot lua oricand liber de la Lucky Studio pentru o vacanta, si crede-ma ca fac asta destul de des, cel putin de doua ori in doua luni. Asta da mod de a-ti trai viata, nu?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here