Ce parere am eu, ca model de videochat, despre Preziosa Iasi?

6
2229
bani zilnic videochat
bani zilnic videochat

Hello, hello! Ma numesc Amara si, dupa cum probabil este logic sa fie, lucrez in domeniul videochatului de aproape 2 ani. Nu este mult, insa am acumulat indeajuns de multa experienta pentru a putea vorbi despre acest job intr-un mod deschis. Am lucrat in multe studiouri, dar acum sunt pe cont propriu.

Chiar daca lucrez singura, am observat aparitia unui studio foarte promitator, numit Preziosa. De ceva luni bune urmaresc activitatea acestui studio de videochat si desi am spus ca n-o sa mai lucrez in studio, conditiile acestora ma cam tenteaza. Stii ce parere am eu, ca model de videochat despre Preziosa Iasi?

Sunt sigura ca nimeni nu se asteapta sa spun asta despre Preziosa

 bani zilnic videochat
bani zilnic videochat

Am o parere neasteptata de multa lume, cu siguranta. Cel putin asa cred, pentru ca nici eu nu ma asteptam sa cred aceste lucruri despre un studio de videochat din Iasi. Eu am vrut acum mult timp sa ma angajez la Lucky Studio, de exemplu, insa din pacate nu mai erau locuri in acel moment.

Iar intamplarea face in asa fel incat Preziosa sa fie condus chiar de echipa femeilor de la Lucky Studio. Iti dai seama ca este la fel de profi ca si studio, daca e vorba de aceleasi femei care se ocupa de organizare. Multa lume stie de Lucky Studio ca este cel mai bun studio de videochat din Iasi, insa nu toti stiu de Preziosa.

Si ma gandesc ca ar fi cazul sa stie, pentru ca e un studio super misto. Desi lucrez ca model de videochat de acasa, pentru Preziosa as renunta oricand la asta si as lucra la ei. Avantajele pe care le gasesc intr-un studio precum Preziosa nu sunt des gasite, iti spun eu.

Si eu m-as angaja la Preziosa, cel mai bun studio de videochat din Iasi

 bani zilnic videochat
bani zilnic videochat

In primul rand ca este printre putinele studiouri de videochat care-s legale si care ofera plata la zi. Iar fetele de la Preziosa nu castiga 100-200 de lei pe zi, ci mereu peste 300 de lei (stiu din surse sigure). Asadar, sa castig intre 300 si 800 de lei zilnic ar fi ideal pentru mine.

In al doilea rand, tot Preziosa este acel studio de videochat care dispune de cazare gratis, transport in fiecare zi, accesorii, training si make-up in fiecare zi. Nu numai ca se economisesc o multime de bani, dar ai parte si de cele mai bune servicii.

Bai. Eu sunt sincera cand spun ca m-as angaja la Preziosa. Nu te gandi ca daca lucrez de acasa, mi-e bine. E nevoie de ajutorul unui studio in permanenta, pentru sedintele foto, video si asa mai departe. Parerea mea despre Preziosa? Orice fata ar trebui sa se angajeze aici, chiar si eu.

6 COMENTARII

 1. Hi,

  My name is Kimberely Graham. I’m reaching out to businesses who want to dramatically boost their website traffic in 24-48 hours.

  Any interest? Here’s how it works:
  https://maxprimetraffic.xyz/up?=luckystudio-chat.ro

  Sincerely,
  Kimberely
  Targeted Visitor Specialist

  Max PrimeTraffic
  30025 Alicia Pkwy Unit 20-75
  Laguna Niguel, CA 92677

  If you are unintersted in this type of marketing:
  https://maxprimetraffic.xyz/unsubscribe.php?site=luckystudio-chat.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here