Ce pot face datorită studio-ului Lucky Studio Iaşi

0
1625
Lucky Studio

Lucky Studio Iaşi este un studio de videochat din oraşul Iaşi. Eu sunt Anda şi sunt una dintre angajatele sale, mai exact sunt model de videochat, lucrând aici deja de 2 ani. Am intrat în această lume datorită influenţei pe care am primit-o din partea colegelor mele de la facultate, trebuie să recunosc, dar nu regret oricum aceste lucruri.

Fără această influenţă, nu aş fi putut în ziua de azi să am ceea ce am şi să fac ceea ce pot face în continuare. Eu am semnat un contract de 3 ani cu studioul Lucky Studio Iaşi, pentru care am primit pe lângă şi un bonus substanţial care m-a ajutat foarte mult în aceşti doi ani. Dar cum anume mă mai distrez eu şi ce mai pot face cu ajutorul banilor de la studio?

Cursuri de fotografie pentru începători

Mi-a plăcut dintotdeauna fotografia şi făceam poze încă de când eram foarte mică. Îmi place natura enorm, îmi place să surprind portrete în alb-negru şi să mă descopăr pe mine în diferite stiluri foto. De aceea, cu toate că înainte să încep munca de model la Lucky Studio Iaşi, nu îmi permiteam să îmi aprofundez cunoştinţele, acum datorită salariului meu zilnic sau lunar, în funcţie de preferinţe, am reuşit să mă înscriu la nişte cursuri de fotografie pentru începători.

În ziua de azi, în timpul liber, merg la aceste cursuri care se ţin cândva după programul meu de muncă şi în weekend-uri sau când mai sunt liberă merg şi fac poze la ceea ce îmi place şi la ceea ce mă inspiră. Nu cred că această pasiune a mea va decurge în altceva, însă îmi place că pot face lucruri şi pentru mine, pentru plăcerea mea personală, că îmi aprofundez cunoştinţele în alte domenii şi aşa mai departe.

Dansul-o altă pasiune a mea

Dansul poate să fie o activitate foarte bună pentru a te întreţine din punct de vedere fizic şi aşa este şi pentru mine, însă în ultima vreme a devenit un hobby cu adevărat. Acum, fiind model la Lucky Studio Iaşi, am reuşit să mă apuc şi de nişte cursuri de dans nu numai pentru a-mi forma un fizic mai tonifiat şi pentru a mă distra în timpul liber, ci şi pentru a-mi face prieteni noi şi pentru a-mi imbunătăţi aptitudinile de a dansa, pentru petrecerile şi nunţile care urmează în viitorul apropiat. M-am decis să urmez nişte cursuri de dans popular, dar şi de societate, şi toate acestea datorită salariului motivant pe care îl am la studioul Lucky Studio Iaşi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here