Acasă Lucky Studio Cele 3 metode prin care poti castiga multi bani din videochat la Lucky Studio

Cele 3 metode prin care poti castiga multi bani din videochat la Lucky Studio

7
Cele 3 metode prin care poti castiga multi bani din videochat la Lucky Studio

In mod normal, la un job in Iasi nu exista decat o singura metoda de castig si cam atat. De obicei, e vorba de salariul lunar si nimic mai mult. La Lucky Studio, insa, vorbim de mult mai multe metode de castig. Si nu vorbim de orice castig si orice suma de bani, ci de castiguri URIASE.

Fiind vorba si de videochat, este normal sa fie atat de mari castigurile, acesta fiind cel mai avantajos domeniu de munca. Desigur, doar pentru ca este avantajos, nu inseamna ca toate studiourile de videochat au ce are Lucky Studio.

  1. La Lucky Studio castigurile zilnice sunt intre 300 si 800 lei

In primul rand, Lucky Studio are sistemul de plata la zi, asta insemnand ca este primul studio de videochat din Romania care a abordat acest sistem. Datorita acestuia, atat eu, cat si celelalte modele putem castiga zilnic sume de peste 300 de lei.

Media castigurilor este, desigur, intre 300 si 800 de lei zilnic, insa nimeni nu spune ca nu se poate castiga chiar si mai mult. Totul tine de atitudine si de vointa modelului de videochat in cauza.

  1. Bonusurile saptamanale sunt cele mai mari din Iasi

Iar cand stii ca primesti bonusuri saptamanale de pana la 3.000 de lei, normal ca ai vointa si ambitie. Este chiar cea mai buna metoda de a te ambitiona, parerea mea. Eu, cel putin, sunt foarte motivata de faptul ca la Lucky Studio pot castiga saptamanal cate un bonus de performanta intre 300 si 3.000 de lei.

De fapt, aceasta este si a doua metoda de castig la Lucky Studio. Pe langa banii castigati zilnic din videochat, orice model de videochat isi poate dubla veniturile doar datorita bonusurilor acestora. Asadar, castigurile nu sunt o problema cu jobul de model de videochat de la Lucky Studio Iasi.

  1. Orice fata ar vrea sa aiba un bonus de angajare ca la Lucky Studio!

Ultima, dar nu cea din urma, este metoda cea mai simpla. De fapt, se refera la faptul ca primesti bani in semn de multumire la Lucky Studio. Cum? Ei bine, dupa ce te angajezi ca model de videochat la Lucky Studio, acestia dispun de pachete de bonusare, printre care se afla si sume de bani cash.

Pentru orice angajare in videochat la Lucky Studio, acestia ofera bonusuri de angajare de pana la 10.000 de lei cash. Exact, bani primiti gratis, fara sa faci nimic pentru ei. De asta am si spus ca-i cea mai simpla metoda.

Pentru ca, din start, te bucuri de sume de bani pentru care n-ai muncit, ci le primesti cadou. Super tare, nu?

7 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here