Chiria si facturile nu mai sunt o problema de cand lucrez la Heylux

0
1315

Habar n-am cum se intampla, dar de fiecare data cand trebuia sa platesc chiria si facturile, ramaneam fara bani. Tot timpul ma afundam in datorii si ramaneam in urma cu platile, pentru ca sa fim seriosi, dintr-un salariu de 1.230 de lei, de unde sa ma descurc cu toate? Abia imi mai ramaneau ceva bani pentru mine. M-am angajat la Heylux nu de mult timp si am pus capat acestor probleme.

Deja eram satula sa tot stau noptile sa ma gandesc cum sa fac bani sa ma intretin, sa ma descurc mai bine de una singura. Era stresant si obositor acest gand, asa ca mi-am zis sa incep sa fac videochat. Daca alte fete pot face, eu de ce sa nu fac? La urma urmei, se castiga multi bani din asta. Ce aveam de pierdut?

Cum sa ma fi descurcat singura daca nu faceam videochat la Heylux?

Mai ales cand eu aveam chiria 500 de lei, plus facturile si cheltuielile inca vreo 500, mai ramaneam cu 200-300 de lei acolo. Ce sa fac cu banii astia? Mai ales in Iasi. Si vezi tu, orice job in Iasi cautam, niciunul nu oferea mai mult de minimul pe economie.

Deci nici nu prea aveam sanse sa evoluez, asa ca m-am decis sa schimb domeniul de activitate. Macar cu videochatul stiam sigur c-o sa castig bani. Plus de asta, dadeam eu cat dadeam pe chirie, dar nu aveam toate conditiile acolo. Deci eram total nemultumita de viata mea.

Dupa ce am ajuns sa lucrez ca model de videochat la Heylux Iasi, am schimbat totul in viata mea. In primul rand ca mi-am luat o chirie mai scumpa, adica un apartament mai frumos, cu toate conditiile, pentru ca am inceput sa-mi permit.

Cand castig cate 400-500 de lei in fiecare zi la Heylux, cum sa nu-mi permit? Mi-am rezolvat toate problemele usor, usor cu jobul in videochat de la Heylux. Acum facturile le platesc in cateva zile de videochat la Heylux.

Uneori castig pe zi bani cat pentru toate cheltuielile la un loc

Uneori castig bani intr-o zi cat toate cheltuielile la un loc si scap de griji. Dupa aceea, banii imi raman mie pentru distractii si pentru rasfat. N-as fi crezit c-o sa ajung sa imi fac orice moft si placere si ca tot o sa duc o viata buna, fara griji. Dar videochatul este mult mai mult decat as fi crezut eu.

In acest domeniu chiar ma pot realiza si pot evolua foarte frumos. Numai bonusurile de performanta de la Heylux imi arata ca evoluez mereu, pentru ca saptamanal primesc sume intre 300 si 3.000 de lei drept bonus. Deci, se poate. 🙂

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here