Condiţii de angajare la Lucky Studio

0
1341
lucky studio

Ştiţi foarte bine, fetelor, cât poate să dureze până reuşeşti să îţi găseşti un job pe placul tău. Vrei un job în care să fii respectată – de ce nu chiar răsfăţată. Îţi doreşti un job la care să mergi cu plăcere de fiecare dată, pentru că ţi se oferă cele mai bune condiţii. De asemenea, îţi cauţi un job în care să fii bine plătită. Poate că te va surprinde sau poate că nu – în Iaşi poţi găsi un astfel de job, unul care să îndeplinească toate aceste condiţii. Este vorba de un job de model în cadrul studioului de videochat Lucky Studio.

Videochatul în Iaşi a fost reinventat de Lucky Studio, nu degeaba se încadrează la categoria Premium în domeniu. Din proprie experienţă vă spun – sunt model de videochat la Lucky Studio de 1 an şi 6 luni – că nu am nici un regret că m-am angajat aici. Ba sunt chiar foarte mulţumită şi aş face aceeaşi alegere ori de câte ori aş avea ocazia!

Ştiu că pare greu de crezut, dar pentru a obţine un job de model la Lucky Studio nu trebuie să îndeplineşti criterii stricte. Trebuie, desigur, să ai vârsta de 18 ani împliniţi, pentru că se lucrează 100% legal, în baza unui contract de muncă sau a unuia de colaborare. În rest, totul depinde doar de tine.

Când spun că totul depinde de tine, asta înseamnă să ai încredere în propria persoană, să fii naturală, comunicativă şi să ştii ceea ce îţi doreşti. Ar trebui să cunoşti şi engleză sau franceză (de preferat ambele), dar nu e neapărat obligatoriu. Lucky Studio îţi oferă ca bonus de angajare cursuri de limbă engleză şi franceză gratuite, pe lângă training.

Poate crezi că şi un job în videochat cere să ai experienţă. Ei bine, nu! După cum spuneam, ai asigurat training şi toate fetele din echipă (pentru că la Lucky Studio lucrează doar fete!) te pot ajuta oricând. Toate celelalte le poţi alege, pentru că la Lucky Studio Iaşi ai libertate deplină!

Alegi să lucrezi de la studio sau de acasă, alegi plata zilnică, săptămânală sau lunară, alegi camera în care vei lucra singură, alegi profil adult sau non adult, alegi cazare pentru două luni dacă ai nevoie, alegi programul după care vei lucra, alegi durata contractului de muncă, ALEGI şi din nou ALEGI. Totul este făcut aici doar ca să te mulţumească. Ţi se pare prea frumos ca să fie adevărat? Nu îţi vine să crezi că există un job la care vei fi tot timpul mulţumită? La fel cum mi s-a spus şi mie, îţi spun şi ţie – o singură vizită la Lucky Studio te va convinge!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here