Cu jobul de la Heylux am sansa de a obtine mai mult de la viata

10
1630

Imi amintesc si acum cand spuneam ca abia astept sa fac 18 ani, sa lucrez, sa am job si sa fac si eu banutii mei. Mi se parea atat de usor sa ai job, pana in momentul in care am dat cu capul de realitate si am vazut ca nu este totul asa cum am crezut. Ani de zile am lucrat la companii de toata jena, am avut joburi urate si care nu ma ajutau deloc sa am o cariera.

Nu mi-as fi imaginat ca era atat de greu sa gasesc un job in Iasi care sa imi placa din toate punctele de vedere. Bine, a fost greu pana intr-un anume punct, cand am reusit sa gasesc jobul de la Heylux si totul a inceput sa se schimbe.

Am ajuns sa castig peste 300 de lei zilnic la Heylux

De la un salariu lunar de 1.000 de lei pe care-l aveam in majoritatea locurilor, am ajuns sa ma bucur de venituri intre 300 si 800 de lei zilnic la Heylux. Evolutia deja a inceput sa se simta din primele zile de videochat din acest studio, iar asta mi-a placut foarte mult.

Pentru ca a fost pentru mine ca o dovada a faptului ca ma aflu unde trebuie si ca pot sa-mi creez o cariera fara probleme. Fix cand ma gandeam ca e atat de greu sa ai o cariera in Romania, Heylux a aparut si mi-a pus la dispozitie acest job in videochat datorita caruia am tot ce-mi trebuie.

Ce sa fie mai usor decat faptul ca pot castiga in fiecare zi cate o suma peste 300 de lei din videochat, ca totul e usor si lejer si pot sa ma realizez foarte usor? Pentru ca din acesti bani imi permit aproape orice. Nu mi se refuza nimic, nu-mi lipseste nimic. Este atat de simplu sa fiu model de videochat la Heylux Iasi.

Cu castigurile si bonusurile de la studio este usor sa am o viata relaxata

Iar castigurile zilnice nu sunt singura mea sursa de venit de la Heylux. Pe langa faptul ca ma bucur de castiguri zilnice de pe baza comisionului de 50%, ma mai delectez si cu cate un bonus in fiecare saptamana, care poate fi intre 300 si 3.000 de lei.

Exact, Heylux ma motiveaza prin faptul ca ma premiaza in fiecare duminica printr-o suma mare de bani. Deci eu pot castiga lunar peste 4.000 de lei la Heylux, iar pe langa asta pot avea inca pe atat din bonusurile oferite de cei de la studio. Nu-i asa ca-i frumos sa stii ca poti sa ai parte de orice realizare in viata cu ajutorul lui Heylux?

10 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here