Acasă Heylux Cu jobul de la Heylux imi permit sa ma distrez zilnic în Iasi

Cu jobul de la Heylux imi permit sa ma distrez zilnic în Iasi

10
Cu jobul de la Heylux imi permit sa ma distrez zilnic în Iasi

Stiu ca poate pentru multa lume o sa para banal ce spun, dar eu am 20 de ani si pana sa ma angajez la Heylux nu mi-am permis niciodata sa merg la un film, sa merg in Palas la cumparaturi si apoi la un suc la terasa. Aceste lucruri simple par banale si usor de obtinut pentru multi, dar nu si cand ai probleme cu banii.

Atunci cand ai probleme financiare, mereu te gandesti la costuri si la faptul ca trebuie sa fii chibzuit pentru a nu ajunge la sapa de lemn. Iar eu, pana la varsta de 20 de ani, pot spune ca nu m-am distrat deloc. Vedeam cu prietenii mei “de bani gata” mergeau in fiecare seara la cinema, apoi prin cluburi sa se distreze.

Cu Heylux am vrut si eu sa am tot ce aveau prietenii mei de bani gata

Mai ales in fiecare vacanta de vara ii priveam cum parintii le dadeau bani sa mearga in excursii prin Grecia, prin Spania sau Italia, la mare sau la munte. Era stresant sa vad cum altii isi permiteau, iar eu nu. La urma urmei, poate as fi putut merge la un film intr-o seara, dar as fi dat aproximativ 50 de lei, bani pe care nu-i aveam. Adica eu lucram part-time si castigam 600 de lei lunar, iar 50 de lei ar fi insemnat mult.

Asa ca la vacante in Grecia nici nu ma gandeam…daramite la niste cumparaturi in magazinele scumpe din Palas. Tot timpul cautam magazinele mai ieftine, de prin cartier. Ei bine, de cand sunt model de videochat la Heylux, nu mai este asa si ma bucur.

Cand m-am angajat la Heylux, am realizat ca pot incepe sa-mi traiesc viata asa cum vreau, pentru ca aici castig zilnic bani peste 300 de lei si n-am nicio grija. Plus de asta, Heylux imi mai ofera si bonusuri de performanta in fiecare duminica, intre 300 si 2.500 de lei. Deci banii nu sunt un lucru care-mi lipsesc de cand lucrez la Heylux.

Indiferent de ce vreau sa cumpar în Iasi, am bani

Ba chiar mai mult, de cand fac videochat aici, absolut in fiecare seara merg la film cu prietenii, apoi mergem la o piscina interioara, apoi eu cu fetele mergem la cumparaturi prin Palas si la sfarsit ne adunam cu totii intr-un restaurant super. Sunt momente in care ne inchiriem chiar si o cabana, unde putem merge sa ne distram fara probleme.

Partea misto este ca pot merge oriunde vreau, oricand vreau. Daca vreau in club, ma duc, iar daca vreau in vacanta in Grecia, ma duc si acolo. Ideea este ca, oriunde vreau sa merg, nu ma mai gandesc la costuri, pentru ca am destui bani din videochatul de la Heylux.

10 COMENTARII

    • Sunt la facultate, iar eu nu am zis cum lucrez la Heylux. Inainte nu-mi putea lua un job full-time pentru ca am cursuri. Dar acum la Heylux pot alege orice tura de munca vreau eu, care sa nu se intercaleze cu facultatea si cursurile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here