Cu jobul de la Lucky Studio nu-mi mai trebuie altceva

10
3307

Atat de mult s-a ingreunat viata mea la un moment dat, incat aveam doua joburi: unul de barmanita si unul de vanzatoare, lucru ce tot nu-mi era de ajuns, pentru ca nu reuseam sa castig decat 2.500 de lei pe luna in total. Iar cand ma gandeam ca din acesti bani mai am de platit cam 1.000 de lei facturi si cheltuieli, ma lua durerea de cap.

Ma gandeam cu groaza ca va trebui sa incep sa mai caut un job, dar deja ma depaseau cele doua si nu mai aveam timp nici sa respir. Cand locuiam cu parintii, viata in Iasi nu era asa grea, insa acum ca stau singura este mai greu. Sau asa era, oricum, pentru ca de cand lucrez la Lucky Studio nu mai e asa.

Acum ma descurc mult mai bine cu jobul in videochat la Lucky Studio

Am renuntat la ambele joburi in Iasi pe care le-am avut pentru a ma angaja la Lucky Studio in videochat. Si inca de cand fac videochat aici, chiar nu imi mai trebuie absolut nimic decat asta. Nu mai vreau altceva, nu ma mai gandesc la alte joburi, nu nimic. Pentru ca videochatul la Lucky Studio imi ajunge pentru orice nevoie am.

Nu numai ca-mi ajunge, dar ma multumeste pe deplin, mai mult decat ma asteptam. Ca sa fiu mai exacta, daca inainte castigam 2.500 de lei lunar din doua joburi, acum pot castiga 2.500 de lei in doar o saptamana din videochat la Lucky Studio Iasi. Pentru ca aici castigurile sunt la zi si un model de videochat poate castiga intre 300 si 800 de lei zilnic.

Acest sistem de plata chiar e super si e primul de acest gen pe care l-am intalnit vreodata la un angajator. Pe cat de grea era viata mea la un moment dat, pe atat de repede s-a simplificat totul cu jobul de la Lucky Studio. Banii chiar pot deschide multe usi, acum vad asta.

Lucky Studio imi pune la dispozitie mediul ideal de munca

Si e super ca ma bucur si de un program de munca flexibil, datorita caruia am mult timp liber pentru mine, ma pot rasfata, ma pot relaxa si am parte de momente de liniste, departe de agitatia si galagia orasului. Mai mult de atat, mediul de munca de la Lucky Studio mi se potriveste perfect, pentru ca aici lucreaza numai femei si e minunat sa am parte de tot respectul si prietenia lor.

 

 

10 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here