Cu jobul de la Preziosa, rasfatul mi se pare ceva obisnui

0
1321

Inainte, daca mi-ar fi spus cineva de un job la care sa ma distrez, sa am parte de rasfat si de voie buna, probabil as fi izbucnit in ras. Nu din rautate, ci pentru ca rar gasesti asemenea joburi. In Romania, oamenii s-au obisnuit ca joburile sa insemne stres, agitatie si nervi. Ei bine, la Preziosa constat ca un job in Iasi precum acesta inseamna rasfat, bucurie, beneficii si distractie.

Poate acum cand povestesc asta ti se pare imposibil sa gasesti un asemenea job in Iasi. Dar, de fapt, este foarte posibil, fiind vorba de videochat. Am constatat ca m-am stresat degeaba cu joburi in Iasi care nu-mi furau decat timpul, sanatatea si fericirea pentru 1.000 de lei.

Respectul, discretia si libertatea sunt lucruri obisnuite la Preziosa

Cand, in realitate, puteam sa ma angajez in videochat la Preziosa si sa ma bucur aici de venituri care depasesc suma de 4.600 de lei, de respect si pretuire, de un job la care femeile sunt stapane, de legalitate si discretie, liniste, confort, libertate si multa multa distractie.

Stiu, par multe beneficii pentru un singur job. Dar, daca stau sa ma gandesc bine, sunt putine cand vine vorba de Preziosa Iasi. Pentru ca beneficiez de asta pe partea spirituala, dar pe partea financiara si materiala sunt si acolo zeci de beneficii.

Printre care machiajul gratis inainte de fiecare tura de munca, transportul gratuit, sedintele foto, training-ul specializat, cursurile de limba engleza si asa mai departe. Mai mult, mediul de munca foarte placut face in asa fel incat toate acestea sa fie o adevarata delectare a simturilor.

Serviciile gratuite de la Preziosa imi fac jobul mai placut

Este amenajat unic, cu un design asa cum n-am mai vazut nicaieri, cu dotari performante si aparaturi tehnice de ultima ora. In acest loc, eu am parte de rasfat zilnic, pentru ca sunt respectata ca model de videochat si apreciata.

Beneficiez de propria mea camera de munca, in care sunt libera sa castig zilnic cate 390 de lei, bani din care ma rasfat si dupa munca. Chiar daca la studio am parte de un tratament de printesa, in care toata lumea imi vorbeste frumos si ma respecta, asta nu inseamna ca rasfatul s-a oprit aici.

Dupa fiecare tura de munca, am programata cate o sedinte la masaj, apoi la piscina si dupa aceea merg la cumparaturi in Palas. Nu mi-as fi inchipuit niciodata ca viata mea va fi asa, dar se pare ca videochatul la Preziosa face in asa fel incat rasfatul sa fie ceva la ordinea zilei, nu odata la cativa ani, cum era inainte viata mea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here