Cum arată o săptămână din viaţa mea de model la Lucky Studio

0
2728
Lucky Studio

 

       O săptămână din viaţa unui om cu un job obişnuit decurge normal, însă o săptămână a unui model de videochat decurge cu totul diferit. Sau, cel puţin, aşa este viaţa mea de când sunt model de videochat la Lucky Studio. Pentru că îmi face fiecare zi frumoasă şi unică este cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din ţară.

Pas cu pas, îţi voi dezvălui cum este o întreagă săptămână din viaţa mea. Îmi place să fiu mai organizată, datorită lui Lucky Studio. De aceea, voi povesti la fel de organizat şi sistematic.

  1. Prima zi cu Lucky Studio a decurs cam aşa: M-am trezit, m-am aranjat şi am lăsat-o pe şoferiţa de la Lucky Studio să mă conducă la muncă. Acolo, profesionistele m-au aranjat, m-au machiat şi coafat cât mai natural. M-au făcut cât mai frumoasă pentru admiratorii mei, pentru a avea câştiguri cât mai mari. Înconjurată de cele mai luxoase lucruri, ziua a trecut în zbor. La sfârşitul turei, mi-am primit cei 540 de lei obţinuţi şi am fost condusă acasă. Acasă, mi-am chemat câteva prietene şi ne-am aranjat pentru a ieşi în oraş. Am mers la piscină, la saună şi apoi la masaj. Fiindcă suntem femei, avem nevoie de răsfăţ, iar Lucky Studio îmi oferă tot timpul şi banii pentru a avea parte de el.
  2. A doua zi a decurs cam la fel până la momentul cu banii, în care am primit 560 de lei. Cu aceşti bani, mi-am luat maşina şi prietenele şi am făcut o mică evadare până la munte. Ne-am dat pe pârtie şi am băut vin fiert la cabană, unde am dat o mică petrecere spre seară. A fost uimitor!
  3. În a treia zi, am primit 550 de lei, cu care am fost prin mall-uri şi magazine, mi-am cumpărat bijuterii şi altele. A fost o zi în care mi-am dorit să fac terapie prin cumpărături, pentru că Lucky Studio îmi oferă foarte mulţi bani.
  4. A patra zi a fost de senzaţie, având o dispoziţie bună şi emanând pozitivitate, am depăşit câştigul la 700 de lei. Simţindu-mă norocoasă, am vrut să fac o nebunie şi să merg cu prietenele mele într-un casino. Acolo, am pariat tot şi am câştigat! O sumă foarte mare m-a făcut câştigătoarea serii.
  5. În a 5-a zi am primit 650 de lei, cu care am mers într-o mini escapadă la mare. Deşi am stat doar câteva ore la mare, m-am distrat foarte mult. Mă simt plină de viaţă.
  6. A 6-a şi a 7-a zi am fost liberă, zile în care mi-am luat prietenele şi am zburat cu avionul până în Dubai! Cu banii strânşi de la Lucky Studio şi ce mai câştigasem eu, aveam destul pentru 2 zile de neuitat în Dubai. M-am distrat pe cinste!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here