Cum este pentru mine videochatul de acasă cu Lucky Studio?

10
2575
Lucky Studio

Am văzut recent pe internet că toată lumea se întreabă oare cum o fi videochatul, oare ce secrete ascunde şi aşa mai departe. Şi, sinceră să fiu, colaborez de acasă cu Lucky Studio de mai bine de 2 ani şi nu înţeleg de ce lumea se teme, mai exact.

De ce m-aş teme? Că am zilnic 530 de lei datorită celor de la Lucky Studio? Mi se pare mai degrabă amuzant să zic asta, decât ceva de temut. Adică, există persoane cărora nu le-ar plăcea să câştige într-o singură zi cât salariul lor pe jumătate de lună?

Haide să fim serioşi, că eu cred că tuturor româncelor le-ar plăcea să lucreze la Lucky Studio şi să câştige zilnic între 300 şi 800 de lei, dar multe nu recunosc. Ei bine, eu recunosc că fac videochat la Lucky Studio şi sunt mândră de mine.

Şi ghici ce, am şi familie, am şi soţ! Iar ei nu mă judecă, pentru că am atâţia bani datorită celor de la Lucky Studio, încât nu ducem lipsă de nimic. Asta înseamnă pentru noi un angajator adevărat, cel care ne oferă suportul financiar necesar.

Cum am început să lucrez la Lucky Studio

Lucky Studio

Începutul meu la Lucky Studio Iaşi a fost foarte simplu. Aveam nevoie de un job în Iaşi care să-mi ofere şansa de a lucra de acasă. În acel moment, nu puteam să plec pentru că aveam bebe mic.

Cum nu voiam să-l las pe mâna unei bone, m-am angajat ca şi model de videochat la Lucky Studio, lucrând de acasă. Situaţia de atunci era dificilă şi nu mi-a părut rău că m-am angajat în videochat.

După ce Lucky Studio mi-a explicat de ce materiale tehnice aveam nevoie pentru a face videochat de acasă, am făcut o mică investiţie. Dar pe care am scos-o în zilele următoare de muncă de la Lucky Studio.

Am început de la un câştig zilnic de 150-200 de lei. Am continuat aşa o lună, două şi apoi am trecut la 300, apoi 400 şi tot aşa.

Câștig 530 de lei zilnic datorită celor de la Lucky Studio

Lucky Studio

Şi uite aşa am ajuns să am zilnic 530 de lei la Lucky Studio. Dacă ar fi să-i calculezi la 21 de zile lucrate, ar însemna mult, crede-mă. Mai ales că mai veneau bani şi din bonusurile de performanţă oferite de Lucky Studio. În fiecare săptămână, aceştia îmi trimiteau sume între 300 şi 3.000 de lei pentru câştigurile mele.

Iar pentru asta, nu fac decât să stau 8 ore întinsă pe pat, să mai dansez din când în când, să mai fac câte un show şi vin bănuţii la fiecare sfârşit de tură. Spune-mi tu mie, de  ce ar trebui să mă tem de videochat în aceste condiţii?

Eu şi familia mea avem tot ce ne trebuie datorită lui Lucky Studio, iar totul e mult mai uşor pentru că mă folosesc doar de internet. Acum ce mai spui?

10 COMENTARII

    • Lucrez deja de 2 ani de zile. Am deja admiratorii mei online care-mi sunt fideli. Este evident că era şi cazul să evoluez la Lucky Studio. Orice femeie face asta 😀

  1. Nu mai săriţi atât de tare pe ea. N-are dreptul femeia să facă ce îi place? A şi spus că n-a câştigat 530 de lei din prima. Nu mai judecaţi atâta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here