Cum îți dai seama că Lucky Studio este cel mai bun angajator pentru fetele din Iași

10
2514

Poate până acum nu te-ai gândit atât de profund la anumite lucruri, dar orice angajator poate fi foarte uşor de depistat dacă este bun sau nu. Sunt câteva semne care arată dacă o firmă este serioasă sau minte, iar astăzi voi vorbi de Lucky Studio.

Exact, voi vorbi despre un studio de videochat şi despre modul în care acesta m-a cucerit ca şi angajator al femeilor. Chiar dacă pare ciudat la început, eu n-am mai întâlnit angajator mai avantajos decât Lucky Studio.

Este, cu siguranţă, cel mai bun job în Iaşi pentru femei. Şi-ţi voi spune şi de ce. Sunt câteva semne care demonstrează că Lucky Studio Iaşi este cel mai bun studio de videochat:

Lucky Studio oferă cel mai mare comision din ţară

Atât printre celelalte studiouri de videochat din ţară, cât şi printre restul angajatorilor Lucky Studio este unic. Asta pentru că oferă şansa tuturor modelelor de aici de a ajunge să primească 80% din câştiguri.

Totul începe de la un câştig egal de 50% şi, cu perseverenţă şi training specializat, ajungi la 80% din câştiguri şi te bucuri de sume imense de bani.

O mulțime de servicii și beneficii pentru modele

Un angajator care demonstrează că este bun este acela care pune pe primul loc nevoile angajatelor. Astfel, Lucky Studio cheltuie cu mine suma de 28.880 lei în 3 ani de zile, pentru make-up zilnic, transport, cursuri, accesorii şi aşa mai departe.

Este o investiţie foarte mare, pe care o face cu toate modelele şi care demonstrează că este cel mai bun studio de videochat. Orice angajator care îmi arată că sunt preţuită şi apreciată este demn de lăudat.

La Lucky Studio, fetele primesc cele mai mari bonusuri

Totodată, un alt semn care arată că Lucky Studio este un angajator unic şi care merită încercat este faptul că oferă bonusuri săptămânale mari. Dacă până acum n-ai avut angajatori care să te aprecieze, la Lucky Studio vei găsi tot ce n-ai avut.

Bonusurile de performanţă oferite de Lucky Studio ajung şi la 3.000 de lei şi mă motivează, dar mă fac să mă simt şi importantă ca şi angajată. Aşa mă ajută Lucky Studio zilnic.

Primești toți banii la zi

Nu în ultimul rând, cel mai atractiv motiv pentru care fetele vin la Lucky Studio este sistemul de plată la zi. Aici se câştigă zilnic între 300 şi 800 de lei.

Deşi alte studiouri încearcă să imite Lucky Studio, tot acesta reuşeşte să fie cel mai bun. De ce? Pentru că oferă TOŢI banii pe care fetele îi câştigă într-o zi. În timp ce alţi angajatori împart suma cam la 70% lor şi 30% ţie.

De aceea Lucky Studio demonstrează clar şi concis că nu mai este alt angajator mai bun.

10 COMENTARII

    • Din moment ce am avut mai mult de 10 joburi deja, eu zic că ştiu cam cum este piaţa muncii şi ce oferă angajatorii. Şi majoritatea abia îţi oferă minimul pe economie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here