Cum să-ţi faci copilul fericit cu jobul tău la Lucky Studio

0
2009
Lucky Studio

 

De câte ori ţi s-a întâmplat ca fetiţa sau băiatul tău să vină acasă plângând pentru că s-a simţit marginalizat de colegii de la şcoală? Acest fenomen este unul des întâlnit în zilele noastre: discriminarea. Copiii care au o situaţie financiară mai bună tind să îi înjosească pe cei cu o situaţie mai precară. Această superioritate este una foarte greşită, mai ales când vorbim despre copii fragili şi care sunt abia la început de viaţă. Aceştia pot fi uşor influenţaţi şi devin instabili emoţional în momentul în care simt că cineva râde de ei.

Cunosc acest caz, deoarece şi fetiţa mea mi-a venit acasă plângând deoarece nu avea ghiozdanul pe care îl avea colega sa. Eu îi cumpărasem unul la 30 de lei, pentru că atât mi-a permis bugetul. Colega sa, însă, aveam unul la 300 de lei şi încercă să fie răutăcioasă cu copilul meu. Sinceră să fiu, ca părinte mi s-a rupt inima că nu i-am putut oferi mai mult, aşa că am luat măsuri. Am cercetat mai bine piaţa şi am căutat un job atât de benefic încât fiica mea să nu mai ducă lipsuri niciodată. Cel mai bine cotat job din ţara noastră pe care l-am găsit era jobul de model de videochat la Lucky Studio Iasi. Eu aveam pe vremea aceea 29 de ani, dar nu cred că asta ar fi fost o problemă.

Ca să fiu preventivă, am luat numărul de pe site-ul Lucky Studio şi am sunat să mă interesez de vârstă. Managera a fost foarte drăguţă să-mi răspundă la toate întrebările şi să-mi spună că sunt mai mult decât bine venită la studio. M-a încântat să aud asta, a doua zi mergând chiar la interviu.

O viaţă mai confortabilă pentru mine şi familia mea

Eu eram hotărâtă deja de acasă să fac o schimbare în viaţa mea. Aşadar, eram determinată să semnez contractul de colaborare cu Lucky Studio. Dar în momentul în care am ajuns la studio şi mi s-au expus toate avantajele jobului, am devenit şi mai convinsă. În momentul următor, am semnat un contract pe o durată de 2 ani, cu un bonus de 26.530 lei. Acest bonus de angajare a fost începutul unor câştiguri senzaţionale.

Bineînţeles că m-am folosit de bonus pentru a-i cumpăra fetiţei mele o mulţime de lucruri. Am cheltuit toţi banii pentru ea ştiind că la Lucky Studio o să câştig zilnic alţii. Pentru că Lucky Studio mi-a garantat că voi câştiga zilnic între 300 şi 800 de lei am fost foarte determinată să muncesc şi să-mi fac familia fericită.

Ambiţia este foarte importantă în jobul de videochat la Lucky Studio, pentru că de ea depind toate câştigurile mele. De ea şi de trainerii care mă învaţă tot ce trebuie să ştiu despre videochat. Sunt extrem de mulţumită de acest job, mai ales că sunt tratată precum o doamnă adevărată şi respectată. Nu mă simt înjosită de niciun fel, nici discriminată şi nici nu am griji. Ba din contră, respectul primează între femeile şi echipa Lucky Studio.

Câştig şi bonusuri săptămânale şi am parte de diferite premii din partea studioului. Banii vin de peste tot de când m-am angajat la studio, profitând de multiple beneficii. Ce pot spune … În acest moment câştig 380 de lei pe zi iar fetiţei mele nu îi mai lipseşte nimic datorită lui Lucky Studio. Am dus-o în vacanţe, i-am cumpărat tot ce a vrut şi sunt fericită pentru că e ea fericită. Nu exista bucurie mai mare în viaţă decât să ai un job care să-ţi permită să-ţi vezi copiii zâmbind.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here