Cum te poti angaja si tu in videochat la Preziosa Iasi

10
2626

De-a lungul timpului am apucat sa vorbesc si sa socializez cu multa lume, mai ales fiindca sunt la facultate in Iasi, unde am cunoscut sute de oameni. Printre acestia se afla si cele mai bune prietene ale mele, care mi-au recunoscut acum ceva timp ca ar vrea sa faca videochat in Iasi si nu stiu cum.

Eu pana sa-mi spuna ele de videochat, nu stiam prea multe de acest domeniu de munca. Dar mi-au spus ca se castiga super bine, asa ca m-am decis sa nu spun nimanui si sa caut cateva studiouri de videochat din Iasi pentru a ma duce la interviu. Pe internet am vazut ca toata lumea spunea de un studio din Iasi numit Preziosa, asa ca acesta a fost primul la care am mers la interviu.

Preziosa a fost cea mai buna alegere de job in Iasi

Bineee… Primul si ultimul! :)) Pentru ca tot acolo m-am si angajat in videochat, nu mai aveam nevoie sa merg la alte interviuri. Stiam sigur ca vreau sa lucrez la Preziosa din prima in care am pasit prima oara in studio si am vazut cat de frumos si curat e totul acolo, cum femeile de aici m-au primit cu caldura si cum ma tratau cu respect.

Asta plus faptul ca stiam ca se castiga peste 300 de lei zilnic la Preziosa m-au determinat sa vreau sa semnez un contract de angajare in videochat din prima cu acest studio din Iasi. La interviu stii ce am constatat? Ca e mult mai usor sa te angajezi in videochat la Preziosa decat am crezut.

Eu eram gata sa ma duc a doua zi dupa o multime de acte, la interviu ma imbracasem tot elegant si rafinat si am fost chiar si la salon inainte, pentru ca aveam impresia ca trebuie sa arat de 5 stele. Si am gresit, pentru ca la Preziosa am fost primita cu caldura oricum, puteam sa ma imbrac cat de comod voiam, puteam sa arat oricum si tot ce a trebuit a fost un buletin.

Cu un zambet si un buletin te poti angaja in videochat la Preziosa

Pe baza buletinului, Claudia (managera care m-a angajat) mi-a facut toate actele si eu nu trebuia sa mai fug prin oras sa fac copii la alte acte sau altceva. Cine-ar fi crezut ca e asa usor sa te angajezi in cel mai serios studio de videochat din Iasi?

Dupa o saptamana de videochat in care am castigat zilnic intre 240 si 320 de lei din videochat, m-am decis sa le spun si acelor prietene ale mele care se intrebau cum se pot angaja. Le-am zis ca e super usor si ca nu trebuie decat sa mearga la Preziosa cu un buletin si atat. Si chiar asta au facut. Se pare ca nu totul in viata e greu si urat pana la urma.

10 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here