Curiozităţi ale prietenilor mei virtuali

0
1930
Lucky Studio

Bărbaţii sunt întotdeauna confuzi în ceea ce priveşte felul de a fi al femeilor de lângă ei. Acest lucru se întâmplă la nivel internaţional. Nu contează că eşti român, american sau suedez, fiecare bărbat are nişte mici curiozităţi atunci când vine vorba despre femei în general. Eu, find model de videochat, am ocazii nenumărate de a explica şi de a conversa cu zeci de tipologii de bărbaţi despre aceste lucruri.

Model de videochat şi consilier pentru bărbaţi

Sunt model la studioul de videochat Lucky Studio Iaşi şi vă pot spune o grămadă de poveşti despre prietenii virtuali cu care vorbesc în fiecare zi. Mă întreabă de cele mai multe ori despre natura femeii, vor să ştie mai multe, să afle mai multe despre ceea ce înseamnă a fi femeie, despre cum gândim, ce ne place să facem şi ce ne dorim de la bărbaţii de lângă noi.

Modul de gândire al femeilor este mai mult intuitiv, în timp ce bărbaţii se bazează mai mult pe logică şi asta este o diferenţă majoră care cauzeza multe neînţelegeri între cele două sexe. Uite, eu ca model de vodeochat pot ajuta foarte mulţi bărbaţi în această privinţa, asta pentru că le pot răspunde la întrebările legate de natura femeii în general şi despre aspecte ce ne definesc.

Poate vă întrebaţi care sunt cele mai aprinse curiozităţi ale bărbaţilor cu care conversez pe site-urile de videochat din afara ţării, mai ales când mă aflu pe profilul Non-Adult. Va spun că de cele mai multe ori, aceştia mă întreabă despre cum să ne abordeze, mă întreabă de ce ne plac atât de mult bărbaţii răi şi nu îi placem şi pe cei buni şi sensibili şi aşa mai departe.

Curiozităţi ale bărbaţilor

Ca model la Lucky Studio Iaşi sunt foarte aproape de partea masculină din toată lumea. Vorbim, socializăm, punem întrebări, răspundem şi ne îmbunătăţim cunoştinţele de limbi străine ca engleza, franceza şi poate şi spaniola. Dar haideţi să va spun puţin despre curiozitatea bărbaţilor legată de felul în care ar trebui să ne abordeze zi de zi pentru a ne cuceri. Principalul secret pe care bărbaţii doresc mereu să-l ştie din partea unei femei este cam când ar fi momentul cel mai potrivit în care să abordeze o femeie.

Mulţi bărbaţi mi-au spus că nu ştiu niciodată când să facă primul pas şi să intre în vorbă cu vreo femeie pe care o plac. De fapt, noi femeile vedem când partea masculină încearcă să se bage în seamă la noi şi ezită, dar de cele mai multe ori îi fierbem încet. Le-am explicat în mare bărbaţilor curioşi că noi aşteptăm de cele mai multe ori să vedem dacă sunt suficient de curajoşi să facă primul pas chiar dacă se simt puţin în dezavantaj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here