Datorita jobului meu de la Heylux, parintii mei nu mai trebuie sa lucreze in strainatate

8
1527

 Acum vreo 15 ani ai mei au plecat in Grecia, cand eu eram foarte micuta. Voiau sa stranga bani pentru una alta, asa ca m-au lasat in grija bunicilor si de atunci tot au lucrat in strainatate. Mi-am dorit tot timpul sa-i aduc acasa, sa nu mai trebuiasca sa munceasca ei atat departe, pentru ca oricum imbatranesc si ei. Numai bine ce am trecut de varsta de 19 ani si m-am putut angaja la Heylux sa-i ajut.

Eu voiam de mai de mult sa ma angajez la Heylux, dar nu aveam 18 ani si cum videochatul la ei este total legal, a trebuit sa astept. Dupa 18 ani nu am putut ca m-am luat cu scoala si uite ca acum ca am terminat, m-am angajat atat pentru mine, cat si pentru ai mei.

Ca model nou de videochat, am castigat zilnic in jur de 250 de lei

Cand m-am angajat ca model de videochat la Heylux, primul gand a fost ca o sa castig indeajuns de multi bani incat sa ii aduc pe ai mei acasa. Voiam sa ii ajut eu cu bani iar ei sa stea acasa, poate daca se plictisesc sa caute un job lejer, part-time aproape de casa, dar nimic mai mult.

Nu voiam ca ai mei sa mai munceasca pana la epuizare cum munceau in strainatate, am vrut sa se bucure si ei de viata lor, sa se linisteasca, sa imbatraneasca in liniste, aproape de familie, nu departe. Zis si facut! Numai bine ce m-am angajat la Heylux si dupa o luna am si inceput sa am castiguri foarte mari.

In prima luna, fiindca eram inca noua in domeniu, nu castigam decat cate 230-250 sau 290 de lei pe zi. Chiar si asa, tot era bine, dar eu voiam mult mai mult. Voiam indeajuns de mult incat sa nu imi mai las parintii sa munceasca nici macar o zi in Grecia.

Dupa o luna de ajutor primit de la Heylux, am depasit 460 lei zilnic

Trainingul specializat de la Heylux a inceput sa dea roade, machiajul profesional facut de fetele de aici, sedintele foto si video, aparaturile din camera, decorul super… totul a fost in ajutorul meu pentru a castiga bani. Dupa nici o luna, am depasit deja pragul de 460 de lei zilnic castiguri din videochat.

Asta si plus bonusul de angajare pe care l-am primit in valoare de peste 4.000 de lei cash m-a ajutat sa-i chem pe ai mei acasa. Desigur, ei nu stiu unde lucrez, dar nici nu-s bagaciosi. Atata timp cat ma vad fericita, asta conteaza. Iar eu sunt, pentru ca acum ii am acasa!

8 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here