De cand lucrez in videochat la Heylux, mi-am putut plati rata la apartament

7
2182

Problema ratelor la banca este deja foarte veche la noi in tara. Foarte multe familii si-au facut rate pentru a avea un acoperis deasupra capului, si la fel am facut si eu. Am facut rata la banca pentru a-mi lua o casa, iar cand n-o mai puteam plati si nu mai puteam face fata, jobul de la Heylux mi-a fost de folos.

Cred ca si astazi plateam rate la banca, daca nu era jobul in videochat de la Heylux. in mod normal, trebuia sa platesc acea rata vreo 20 de ani. Dar de cand sunt model de videochat de la Heylux, asta s-a schimbat. E atat de usor sa castig bani in acest studio de videochat, incat platesc rata in avans.

Absolut in fiecare zi castig bani din videochat la Heylux

In absolut fiecare zi de videochat la Heylux castig o suma de 300 de lei sau chiar mai mult, cu posibilitatea de a avea castiguri si pana la 800 de lei pe tura de munca. Lucrez cam 23 de zile pe luna la Heylux, iar asta inseamna mai mulr de 7.000 de lei lunar.

Rata mea la banca era numai de 1.500 lei lunar, si-ti dai seama cat de repede voi termina de platit datoriile in acest ritm. Iar in timp ce-mi platesc ratele la banca, ma pot si distra. Nu te gandi ca raman pe zero dupa ce-mi platesc rata, in niciun caz. Am toti banii din lume sa ma si rasfat, sa ma si distrez.

Dintr-un job ca la Heylux, cum ar putea fi altfel? Gandeste-te ca eu fac si economii cu acest job in Iasi, nu numai castig o multime de bani zilnic. Adica economisesc bani pe transport in fiecare zi, pentru ca jobul de la Heylux mi-a garantat transportul, make-upul zilnic, accesoriile, trainingul in videochat si asa mai departe.

Toti banii castigati la studioul de videochat  ma ajuta cu rata

Din start, peste 1.000 de lei pe luna economisiti. De asemenea, pe langa asta mai pun si bonusurile pe care le ofera cei de la Heylux, care-s saptamanale. O suma intre 300 si 3.000 de lei in fiecare duminica, mai exact. Adica eu, pe langa castigurile mele zilnice, mai am sansa sa primesc si bonusuri de pana la 3.000 de lei saptamanal.

Cum sa nu-mi platesc rata la casa fara probleme, in acest caz? Jobul de la Heylux chiar m-a scapat de toate grijile si de tot stresul. Nu mai stau in fiecare zi sa ma gandesc cum sa castig bani, ci ii castig pur si simplu din videochat la Heylux.

 

7 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here