De cand lucrez la Heylux, imi permit numai produse din mall, de firma

0
2137

 Stiu ca nu exista fata careia sa nu-i placa sa fie aranjata si dischisita mereu. Cu toate vrem sa fim cele mai frumoase, dar pentru asta trebuie si multa ingrijire. Iar eu cand vedeam cum alte fete isi permit tot felul de produse de pe la Sephora sau alte firme misto, eram putin invidioasa. Numai cand vedeam preturile de la Sephora incepeam sa-mi spun ca eu n-o sa-mi permit niciodata.

Mai mergeam prin mall si mai vedeam din vitrine produsele din acest magazin si parca tare-mi venea sa-mi dau tot salariul pentru ele. Dar pentru 2-3 produse de acolo imi dadeam salariul pe o luna intreaga. In schimb, de cand lucrez la Heylux ca model de videochat, nu lucrez decat o singura zi pentru a-mi lua un produs sau doua de la Sephora.

Multe iesence stiu ca la Heylux se castiga bani multi in fiecare zi

Poate unul sau doua produse ti se par putine, insa eu pun pret pe calitate. Decat sa cumpar sute de lucruri ieftine, mai bine dau mai multi bani pe unul singur. Iar datorita jobului de la Heylux imi permit asta acum, pentru ca ma bucur de castiguri zilnice intre 300 si 800 de lei la studio.

Deja toata lumea stie ca in videochat se castiga bani si ca Heylux este cel mai bun studio de videochat din Iasi, deci nu are rost sa spun prea multe despre castigurile de aici, pentru ca toate iesencele stiu. Eu tot de pe la altii am auzit de Heylux, deci de asta spun aceste lucruri.

Acum parca mi-e mai mare dragul sa ies din casa, toata aranjata si eleganta, parfumata si machiata cu cele mai scumpe produse de pe piata. Inainte cumparam lucruri numai de pe la buticuri si de prin magazinele de la colturile blocurilor, acum insa cumpar numai de prin malluri: Palas si Iulius sunt acum locurile mele de suflet.

Gata cu magazinele ieftine! Imi permit numai produse de prin
Palas si Iulius

Dupa fiecare tura de munca de la Heylux dau cate o fuga pe la mall pentru o sesiune de shopping noua. Uite asa mi-am umplut dulapurile si casa cu cele mai cool lucruri de pe piata, la care tanjesc toate fetele.

E asa misto sentimentul acela cand stiu ca nu trebuie sa stau sa visez la un lucru, ci mi-l pot cumpara oricand doresc cu banii castigati la Heylux. In fond, acest job in Iasi mi se potriveste de minune, pentru ca e fix pe placul meu: se castiga bani usor, repede si in cele mai frumoase conditii de munca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here