De cand m-am angajat la Lucky Studio, am reusit sa petrec si eu de ziua mea asa cum merit

0
1701

Intotdeauna mi-am dorit sa am o zi de nastere ca in povesti, sa ma distrez si sa ma bucur alaturi de prietenii mei asa cum merit. Insa, din pacate, niciodata nu mi-am sarbatorit ziua de nastere…pana acum, cel putin. Anul acesta m-am angajat la Lucky Studio Iasi, an in care am implinit 22 de ani.

Pana la varsta de 22 de ani, o spun sincer ca n-am mai avut nicio alta zi de nastere in care sa petrec, sau sa fac ceva deosebit. Parintii mei sunt plecati in strainatate de cand sunt eu mica, asa ca n-am avut nimeni ocazia sa-mi organizeze un astfel de eveniment.

Eu ma luam mereu cu munca, cu proiectele mele si cu treburi, si tot spuneam ca n-am timp si bani sa ma duc intr-o zi cu prietenii intr-un loc frumos, unde sa petrec de ziua mea. Am tot amanat cat am amanat, dar anul acesta n-am mai vrut.

Cea mai speciala zi de nastere o datorez jobului de la Lucky Studio

A fost o zi atat de speciala datorita jobului de la Lucky Studio, incat a compensat pentru toti anii in care n-am avut o petrecere de ziua mea. Chiar daca unii vad videochatul nepotrivit, pentru mine a insemnat jobul care mi-a indeplinit un mare vis.

Poate pentru multa lume este normal sa-si sarbatoreasca ziua de nastere in cel mai frumos mod, dar pentru mine nu a fost normal pana sa ma angajez ca model de videochat Lucky Studio. Iar daca acest job in Iasi mi-a permis sa am o zi de neuitat, atunci eu sunt recunoscatoare.

Lucrez deja de 4 luni la Lucky Studio, iar saptamana trecuta a fost ziua mea. Ce s-a intamplat la studio a fost ceva total neasteptat. Credeam ca o sa fie o zi obisnuita, in care sunt condusa cu masina la studio, ma machiaza fetele si apoi voi intra in camera de logare, unde voi castiga 300-400 de lei pe tura.

M-am distrat si la studio, apoi la piscina, cu prietenele mele

Dar nu a fost asa. Cand am intrat la studio, toate fetele au inceput sa-mi cante “La multi ani!”, toata lumea ma felicita, erau baloane peste tot, erau decoratiuni si prajiturele. Nici nu-mi venea sa cred! N-am mai avut niciodata parte de asa ceva! Cine ar fi crezut ca intr-un studio de videochat din Iasi voi gasi o familie?

Iar cel mai neasteptat lucru a fost ca dupa distractia din studio, admiratorii mei online sa imi dea o multume de cadouri online pentru ziua mea. Pe acea tura de munca, am obtinut cred ca 1.600 de lei intr-o singura zi, datorita membrilor de pe site-urile de videochat care m-au felicitat cu cadouri si bani online pentru acea zi speciala.

Toate acestea au fost completate a doua zi, de o petrecere la piscina cu prietenii mei, unde am avut artificii, lampioane, apoi am facut un foc de tabara si am petrecut pana in zori! Fara banii pe care ii obtin din videochat la Lucky Studio, aceste lucruri ar fi ramas vise.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here