De cand sunt angajata la Lucky Studio, n-am timp de stat in casa, ma distrez!

0
2243

Cum s-a schimbat viata mea in ultimele luni, vai! Atat de mult, incat nici eu nu ma recunosc acum. A fost o schimbare in bine, in orice caz. O schimbare la care nu se astepta nimeni, pe care o datorez numai jobului in videochat de la Lucky Studio. Acest job m-a ajutat sa deschid ochii, sa vad ca o viata am!

Inainte de Lucky Studio, numai in casa stateam. 25 din 24 stateam in casa :)), ca sa zic asa. Stateam la calculator si ma uitam la seriale, gaseam eu ceva de facut. Nici macar vara nu prea voiam sa ies din casa, ca nici n-aveam ce face. Ce sa fac? Sa stau in parc? Ca bani n-aveam.

Viata mea s-a schimbat complet in bine odata cu angajarea la Lucky Studio

Cand m-am angajat la Lucky Studio, totul s-a schimbat radical. Pana si pe ai mei i-am socat cu asta, ca ei erau obisnuiti sa stau inchisa-n camera si acum nici nu mai dau pe-acasa. De ce sa dau, cand castig zilnic sume pana la 800 de lei la Lucky Studio si primesc si saptamanal bonusuri peste 300 de lei?

Am bani, am timp liber, ce pot face cu asta? Normal ca n-am sa mai stau inchisa in casa, ma duc sa ma distrez! Cat m-am distrat in ultimele luni, nu m-am distrat in toata viata mea. Nu mi-as fi inchipuit niciodata ca banii pot deschide atatea usi. Eram putin ignoranta inainte, nu ma interesau multe.

Dar acum vad ca e mai distractiv sa castig bani si sa-mi traiesc viata, decat sa stau inchisa in casa. Si-asa nu faceam nimic productiv, doar pierdeam timpul aiurea inainte. Deci, consider ca oricum ar fi, jobul de la Lucky Studio a venit ca o mana de aur pentru mine.

Am o viata mai funny cu banii castigati din videochat

Ca-s mult mai senina si mai zambitoare de cand cu acest job si… partea funny e ca oricum n-am renuntat de tot la stilul meu de viata. Inainte stateam numai in fata pc-ului, iar acum la Lucky Studio stau tot in fata unui pc, numai ca acum mai si castig bani din asta.

Ma bucur ca am descoperit acest job in Iasi, o spun cu toata bucuria din mine. Si ai mei sunt mult mai mandri acum de mine, ca-i ajut si pe ei cu bani, am mai schimbat cate una alta si prin casa… Si, din nou, ce e mai esential, ma distrez intruna cu banii ce-i castig la studio ca model!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here