De cand sunt model de videochat la Heylux, am reusit sa vad Parisul

0
569

In cazul in care ar fi fost vorba de un alt job decat cel de la Heylux, n-as fi crezut niciodata ca as fi in stare sa tin petreceri cu prietenii mei, si tocmai in locatia mea preferata, Paris. Am fost mereu adepta petrecerilor precum in filme, pe acoperis, cu piscina, cu lumini si cu o atmosfera incendiara!

Dar lucrurile acestea le vedeam doar in filme pana sa ma angajez ca model de videchat la Heylux. Nu mi se parea real sa pot avea macar o data in viata parte de asa ceva. Si uite ca acum, de cand fac videochat la Heylux, am parte de acest lucru saptamanal.

Nu mi-as fi inchipuit vreodata ca o sa am destui bani dintr-un job incat sa pot inchiria in Paris un spatiu deasupra blocului, cu piscina si toate cele. Uneori, inca mi se pare un vis, dar este totul real.

Totul este posibil de cand lucrez la Heylux

Stiu ca din exterior pare imposibil sa te gandesti ca ti-ai putea permite vreodata sa faci o astfel de petrecere in Paris, dintr-un simplu job. Si ai dreptate, e imposibil, atata timp cat nu e vorba de Heylux.

Eu am avut zeci de joburi in Iasi, dar pana sa fac videochat la Heylux nu mi-am permis asta. Insa, de cand am inceput colaborarea cu acest studio de videochat din Iasi, organizez saptamanal petreceri cu prietenii mei.

Am descoperit cu totii o locatie super in Paris, unde sa ne petrecem in fiecare saptamana cate 2 zile de vis, si cam asta facem de 2 luni incoace. Trebuie sa recunosc, la un moment dat am crezut ca ma voi satura de aceste petreceri, dar nu e asa.

Castigurile si bonusurile Heylux imi fac viata mai frumoasa

Atata timp cat obtin banii din videochat la Heylux, nu o sa ma satur niciodata de rasfat, distractie si petreceri. Avand in vedere ca la Heylux obtin zilnic cate 500 sau 600 de lei, am destui bani si pentru mine si pentru prietenii mei. Bineinteles, asta pentru ca am parte si de bonusuri saptamanale.

De exemplu, pentru faptul ca eu castig peste 3.000 de lei intr-o saptamana din videochatul de la Heylux, mai primesc de la ei un bonus de 1.000 de lei, in FIECARE DUMINICA   . Inchipuie-ti cate pot fac eu cu acesti bani.

Mi-am propus ca urmatoarele city-break-uri sa fie in Amsterdam si Roma, iar prietenii mei abia asteapta sa se distreze alaturi de mine. Ma bucur ca-mi pot trai viata dintr-un job atat de usor si accesibil precum cel de model de videochat de la Heylux.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here